Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновијеРегионална лига

Звездин трио у идеалној петорци АБА лиге!

Јовић предводи Звездин трио у идеалних пет АБА лиге

Звездин трио предводи идеалну петорку АБА лиге за сезону 2016/17 – Стефан Јовић, Чарлс Џенкинс и Марко Симоновић!

Прву петорку одабрали су својим гласовима тренери клубова (60%), навијачи – твитер гласањем (30%) и комисија АБА лиге (10%). Уз Звездин трио у петорци су још нашли своје место Новица Величковић (Партизан) и Миро Билан (Цедевита).

Стефан Јовић је освојио највише гласова и комбиновано, и појединачно. Комбиновано је освојио 13%, пратили су га Марко Симоновић (10,15%) и Чарлс Џенкинс (9,35%). Код гласова тренера, Јовић је на првом месту, иза њега су Симоновић, Џенкинс и Билан, а по гласовима навијача иза Стефана Јовића су Хачер и Огњен Кузмић.

Стефан Јовић

Од осталих играча Црвене звезде Огњен Кузмић је освојио 5,38% гласова и нашао се а шестом месту. Представљање прве петорке погледајте на сајту АБА лиге.

Црвена звезда је синоћ у хали „Александар Николић“ победом над Будућности, у последњем мечу последњег кола регуларног дела сезоне, поставила нови рекорд по броју победа у једној сезони АБА лиге – 25.

Противник у полуфиналној серији плеј-офа биће управо подгоричка Будућност, а први меч је на програму у недељу од 19:00, у Пиониру. Други меч се игра 4.априла у дворани „Морача“. Евентуални трећи меч на програму је 10.априла.

Повезане вести

2 comments

zvezda u srcu 032 мар 16, 2017 at 17:28

Nesto ovde nije uredu,samo troica u prvih pet bruka i sramota,toliki rekordi oboreni u ovoj sezoni sve statistike od prve do zadnje pa cak i navijaci kakav Velickovic bre momak je ok i igrac solidan ali nije mu mesto ovde ni ovom pored njega pa ovde ceo tim zvezde mora da bude cak i tim menadzer…

Reply
dejo мар 14, 2017 at 13:49

Cestitka od mene svima trojici kosarkasa Crvene Zvezde zasluzili su ovo bi im trebao da bude podstrek da jos bolji budu u narednim mecevima koje igraju bilo da je u pitanju ABA liga ,kosarkaska liga i kup Srbije i naravno Evro liga

Reply

Leave a Comment