Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаКошаркаНајновијеРегионална лига

Шок за Звезду: Јовић пропушта Милано и Будућност!

Стефан Јовић пропушта пут у Милано и дуел против Арманија, као и почетак плеј-офа АБА лиге, први меч полуфинала против Будућности!

Кошаркаши Црвене звезде у најбитнији период сезоне улазе веома ослабљени, без Стефана Јовића. Репрезентативни плејмејкер је пропустио четири дуела (Олимпија, Бамберг, ФМП, Реал Мадрид) због повреде леђа и на паркет се вратио управо против Подгоричана у понедељак. Међутим, и на конференцији за медије после меча тренер КК Црвена звезда господин Дејан Радоњић је рекао да ће се Јовићево стање знати „када се пробуди ујутру“.

На последњем тренингу пред пут у Италију на дуел са Арманијем установљено је да Јовић неће моћи да путује у Милано на битну утакмицу за Топ 8 Евролиге, а највероватније неће моћи да помогне ни у првој утакмици полуфиналне серије АБА лиге против Будућности, у недељу. Медицинска служба чини све како би помогла Стефану да се опорави.

Јовићево стање са повредом леђа, коју вуче још од доласка у Црвену звезду, се погоршало након завршног турнира Купа Радивоја Кораћа у Нишу.

Дејан Радоњић је у више наврата упозоравао на проблеме са повредама и на сада већ хроничну ситуацију, када нема све играче на тренингу.

Велики хендикеп за наш кошаркашки клуб, али као што је рекао господин Дејан Радоњић: „сви заједно, као један!“. Пионир мора да проговори!

Повезане вести

4 comments

Gojavelemaster мар 15, 2017 at 14:14

Kakve su to radnje oko Jovića? To sa povredama je glupost, izmišljotina! Da li je sve ovo izrežirano, da bi se bolje prodao??? Na poštedi…

Reply
pera мар 15, 2017 at 12:42

Teško, veoma teško jer u timu Armanija igraju neki igrači koji bi voleli da Zvezda i ne postoji. U takvim situacijama proradi inat i ja se nadam da će tim biti pravi i bez Jovića za Budućnost nije neophodan.

Reply
dejo мар 14, 2017 at 23:53

Bas steta za Jovica sto se opet povrijedio ,nadam se da ce se Jovic jos jaci posle povrede vratit u Crvenom belom dresu ,nadam se da ce kosarkaski klub Crvena Zvezda da dobije Armani bas zbog tebe Jovicu

Reply
Verni do groba.Br.Cg. мар 15, 2017 at 08:35

Oporavise Jovke sto prije…..sada ce Volters biti onaj pravi….zivi bili pa vidjeli….NAPRED ZVEZDA….

Reply

Leave a Comment