Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Петковић – Очекујем узбудљиву утакмицу

На последње две утакмице Црвена звезда је била врло убедљива, приказала је атрактивну игру, уз шест постигнутих голова.

Један од играча са најдужим стажом у Црвеној звезди, десни бек Марко Петковић очекује подједнако узбудљиву утакмицу у недељу против Чукаричког.

— Чукарички је добра екипа која се налази на средини табеле, немају пораз у пролећном делу првенства, боре се за плеј-оф што је јасан показатељ да ће бити силно мотивисани да направе изненађење против нас. Ипак, гледамо само себе и фокусирани смо на своју игру. Показали смо до сада да смо у одличној форми, постижемо доста голова и сигуран сам да ћемо свим навијачима и ове недеље приказати леп фудбал — рекао је Петковић.

Звездин десни бек је у одличној форми од почетка пролећног дела шампионата.

— Наравно да ми значи то што се све боље и боље осећам на терену, одлично се разумем са Плавшићем по десној страни и мислим да се то види на терену. Примарно ми је да сачувам нашу мрежу, фокусиран сам на одбрану, али користим сваку прилику да се прикључим нападу и помогнем екипи колико год могу. Надам се да ћу наставити са добрим играма.

Наредног викенда Црвена звезда у пријатељском мечу на свом стадиону дочекује Спартак из Москве.

— Наши навијачи уз карте за меч са Чукаричким могу да се купе и улазнице за утакмицу са московским Спартаком. Нажалост, нисам био део пријатељске утакмице која је Црвена звезда одиграла на отварању новог стадиона Спартака, али знам да је то гостовање у најлепшем сећању остало свим нашим играчимач. Сада је ред на нас да узвратимо гостопримство. Заиста се радујем том сусрету, сигуран сам да ће атмосфера бити феноменална, пун стадион и ватрено навијање као на утакмици против Олимпијакоса. Сусрети са братским клубовима су заиста посебни и сигуран сам да ћемо ми на терену уживати исто колико и навијачи — поручио је Петковић.

Повезане вести

7 comments

dejo мар 15, 2017 at 18:52

Petkovicu samo cu rec jedno da je velika steta sto te nije Crvena Zvezda prodala bilo dje sto se kaze

Reply
Semberija Kaltinovaca мар 15, 2017 at 17:37

Bravo Marko !
Samo je pobeda vazna !
Svi na stadion da grmi !!!

Reply
legionarr19 мар 15, 2017 at 15:56

Drasticno je podigao formu Marko, odlicno igra u nastavku sezone. Samo gazi Petko!

Reply
Hadži Dragan мар 15, 2017 at 15:29

Kad ti igraš uvek je uzbudljivo,ali pred našim golom.Mnogo si loš,slabijeg beka Zvezda nije imala.

Reply
maximilian88 мар 15, 2017 at 14:52

Dejo franjevac nasao da nam prica o zatvorenim utakmicama 😀 Kompleksas, u misju rupu, jasnooo

Reply
Dejo мар 15, 2017 at 17:12

Maximilian nisam franjevac daleko bilo ja sam okoreli Delija, ali gledam stvari kako jesu kad vidim u svom klubu 6 tamnoputih stranaca na kojima terzić pere novac, i ama bašnikakve rezultate ne prelavi duša me zaboli, dok je taj kriminalac u mom voljenom klubu biće mešetarenja na veliko a klub će biti na mrtvoj tački, Evropu nećemo igrati , jer da bi igrali Evropu treba ju nam prave takmičarske utakmice što ih u prvenstvu nemamo osim dva derbija i jesi video brate rođeni našta smo izgledali u te dve utakmice a što dr terzic namešta da bi svoje dupe sačuvao i obmanjivao Nas Zvezdasku javnost, ne hvala jer ja sam rođen početkom 70 ih i pamtim kad smo razbijali Real, Bajern, Milan nikad se branili nismo kao pritiv raspalog groblja u 2 zadnja derbija e pa neću da dajem podršku kriminalcu terzicu i da mu pravim volju da kažemigramo fenomenalno , da bi njemu dupe u Svetinji čuvao e pa neka hvala .

Reply
Dejo мар 15, 2017 at 14:48

Nema da brineš, do derbija sa grobljem dižite formu u zatvorenim utakmicama, pa neće naš Lale pobogu da nam otkine bod opušteno na derbiju pokažite pravo lice ovo vam pravi navijači ne priznaju pomoć van terena.

Reply

Leave a Comment