Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Кошаркаши путују за Милано, изјаве Џенкинса, Кузмића и Радоњића пред полазак

Кошаркаши Црвене звезде мтс путују у среду у 18 часова у Милано где их у четвртак од 20.45 очекује утакмица 25. кола Евролиге са „Арманијем“.

Црвено-бели ће у овој утакмици бити знатно ослабљени одсуством Стефана Јовића који поново има проблема са повредом леђа и неће бити на располагању тиму и тренеру Радоњићу у наредним данима.

У првој утакмици екипа Црвене звезде је славила у „Комбанк Арени“ али сада ће тим из Милана играти пред својим навијачима, а у дворани „Медиоланум форум“ екипа Јасмина репеше побеђивала је Олимпијакос, Дарушафаку…

Чарлс Џенкинс:
Екипа Арманија је много боља него што то резултат говори, многе утакмице су изгубили у тесним завршницама, а код куће играју одлично у последње време. Победили су многе добре тимове у Милану, савладали су Олимпијакос, не тако давно Дарушафаку. Имају пуно индивиудалног талента и квалитета, поштујемо их, али желимо да одиграмо добру утакмицу, јер смо у фази такмичења када је сваки меч важан.

Огњен Кузмић:
Сви знамо да је против њих тешко играти на њиховом паркету где играју изванредно и добијали су неке ривале који су великог квалитета. Жеља нам је да одиграмо добру утакмицу, концентрисано и да дамо све од себе у Милану.

Тренер Дејан Радоњић:
Идемо у Милано са жељом да одиграмо добар меч. Свесни смо чиненице да Армани и ми имамо своју проблематику у смислу изостанка одређених играча, и да нас чека један тежак меч у коме морамо превазићи околности, морамо да извучемо максимум и парирамо екипи Арманија која код куће игра јако, јако добро. У мечевима које су одиграли на свом терену у последњих неколико недеља, побеђивали су Армани, Дарушафаку, изгубили од Барселоне малом разликом. Показали су, без обзира што нису у борби за плеј оф, да сви тимови у Евролиги дају све од себе против свих, и желе да да се покажу на најквалитетнији могући начин. Очекујем управо такав „Армани“ и мораћемо да одиграмо јако јако добро, како би парирали тиму коју има велико искусвто, изванредне индивидуалце.

Екипа Црвене звезде мтс је тренирала у среду у дворани „Александар Николић“, једини тренинг у Милану одрадиће на дан утакмице, а повратак у Београд заказан је за петак у вечерњим часовима.

Утакмицу Армани – Црвена звезда мтс на којој се очекује и велики број навијача црвено-белих из Србије, али и Европе, почиње у 20.45, а директно ће га преносити ТВ Спортклуб.

Текст на сајту СД

Повезане вести

4 comments

PraviDelija1989 мар 15, 2017 at 23:01

Sutra je Milano naš…Vićenca i Trst navijaju

Reply
delije h.novi мар 15, 2017 at 20:31

srećno momcine… držimo vam palčeve… Ali ipak, trenutno aba liga nam je najvažnija

Reply
dejo мар 15, 2017 at 19:17

Puna podrska kosarkasima Crvene Zvezde protiv Armanija u Milanu jer je oni zasluzuju itekako za razliku od fudbalera Crvene Zvezde

Reply
Verni do groba.Br.Cg. мар 15, 2017 at 18:35

Realno imamo velike sanse…nema Jovketa ali mislim da uz Djenku,i nadam se dobru partiju svih a najvise se nadam da ce Volters da explodira …u Ostale ne sumnjam a i Tompson se uigrao…Danguba vratio….tako da…..Pobjeda bre

Reply

Leave a Comment