Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеПријатељске утакмицеФудбал

Специјални артикли за Спартак!

Поводом пријатељске утакмице између Црвене звезде и Спартака из Москве, спремили смо специјално изненађење.

Ишчекивање се ближи крају! Фудбалери Црвене звезде и Спартака из Москве ће у суботу, 25. марта, на највећем стадиону у Србији одмерити снаге пред, верујемо, пуним трибинама.

Интересовање за ову утакмицу је велико, а директан телевизијски пренос ће, поред руске нациналне телевизије, реализовати и Аренаспорт.

Црвена звезда је поводом ове пријатељске утакмице спремила и специјалне артикле који ће бити пуштени у продају у понедељак, 20. марта. Сви навијачи Црвене звезде, али и Спартака из Москве који су у великом броју најавили свој долазак, моћи ће као успомену са ове утакмице да понесу и специјални шал са именима оба клуба.

Осим шала, у продаји ће се наћи и мајице, као и још неки артикли посвећени управо овој утакмици.

Текст на сајту СД

Повезане вести

5 comments

LA[K]I мар 16, 2017 at 18:49

Odlicna ideja kluba. Bravo za ovo! Treba napraviti i jos dosta stvari sa obelezijma Zvezde i Spartaka. Rusi ce tu sigurno ostaviti dosta para, a i nasi ce. Samo da Red Star shop ne bude kao do sada pa da nabije cene 2000+ za majicu npr. ili za ovaj sal 1500. Treba spustiti cene tako da budu pristupacne. Sal od 800 do 1000, majica od 1000 do 1500 itd. Trebalo je u startu i jug otvoriti. Mislim da ce ovo biti veliki spektakl! I za kraj da pitam ako je neko upoznat da li ce RTS prenositi utakmicu? Ja cu biti na stadionu, ali pitam zato sto ako moze ruska nacionalna televizija da prenosi morala bi i nasa, a ne neka tamo kablovksa. Ako nece RTS zvati neku drugu sa nacionalnom frekfencijom tipa Prva, B92, pa i Pink ako ovi nece, ma da kazem bila bi sramota da RTS ne prenosi.

Reply
dejo мар 23, 2017 at 14:42

Laki slazem se sa tobom samo bih umjesto Arene koja ce da prenosi volio licno ja da prenosi Sport klub pa da oni uzmu ako treba da prenose citavu ligu i kup Srbije umjesto Arene a da ako nece da prenosi RTS se uprava Crvene Zvezde dogovori sa B92 da oni prenose utakmicu al ako nece ni jedna sa tom tamo u Srbiji dogovorit sa Sport klubom da oni uzmu da prenose utakmicu postanu i sponzor Crvene Zvezde ,moze da se uradi emisija prije utakmice da se i to dogovori sa Sport klubom kao u sto rade za KK Crvena Zvezda kad igra u EL u kosarci

Reply
dejo мар 16, 2017 at 18:41

Crvenoj Zvezdi treba sto vise utakmica kao protiv Spartaka iz Moskve ,volio bih vidjet Crvena Zvezda i Celzi ,Crvena Zvezda i Arsenal ,Crvena Zvezda i Lester ,Crvena Zvezda i Barsa ,Crvena Zvezda i Porto , Crvena Zvezda i Atletiko Madrid , Crvena Zvezda i Sevilja i Crvena Zvezda i River Plata ,ovo su mecevi pravi za Crvenu Zvezdu u svakom pogledu

Reply
Milija мар 16, 2017 at 19:09

Lijepo je sanjati!!!!

Reply
dejo мар 23, 2017 at 14:31

Milija samo mi reci da ti ne bi volio da Crvena Zvezda sa nekom od tih ekipa sto sam pomenuo ?

Reply

Leave a Comment