Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Фримпонг: „Спремни смо да победимо све утакмице које су пред нама!“

Након меча са Јавором без примљеног гола фудбалере Црвене звезде очекује нови тест на Бановом Брду. Чукарички нема пораз у пролећном делу сезоне, од када је на челу екипе Звездин бивши тренер Ненад Лалатовић.

Звездин штопер Абрахам Фримпонг пун самопоуздања дочекује недељни меч.

У утакмицу ћемо ући максимално концентрисано и спремни да нападамо од првог минута. Идемо по три бода и сигуран сам да ћемо се вратити са њима. Није ми битно ко је појединац који ће одлучити утакмицу, нека то буде и голман, докле год је из наше екипе. Надам се да ће бити доста голова на мечу, а постараћемо се да ниједан не заврши у нашој мрежи. Овде није реч само о мечу са Чукаричким, спремни смо да победимо све утакмице које су пред нама како бисмо постали шампиони — рекао је Фримпонг.

Звездин штопер истиче колико му значи подршка са трибина.

Велика је част бити на терену док те бодре навијачи као што су наши. Ако наставе да навијају и подржавају нас на овакав начин, у шта не сумњам, ми ћемо оставити срце на терену на свакој утакмици како бисмо им донели радост на крају шампионата.

Након четири одигране утакмице у дресу црвено-белих многи су сложни у оцени да се Фримпонг одлично уклопио и постао битан фактор у Звездиној одбрани, али и целој екипи.

Прија ми када чујем похвале на рачун своје игре, увек је лепо када видите да неко цени оно што радите. За мене је то велика част и подстиче ме да будем још бољи, још напорније радим и постављам себи све више циљеве.

Фримпонг ће у недељу одмерити снаге са својим некадашњим тренером.

Лалатовић је одличан тренер, један од најбољих са којима сам сарађивао. Много сам научио од њега, увек извлачи из играча максимум. Такође, воли да се шали са фудбалерима и одржава добру атмосферу где год да ради. Видећемо у недељу ко је бољи — поручио је Фримпонг.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Ivan мар 17, 2017 at 11:52

Sve osim jedne takmičarske, pobedite groblje ako ne uspete da dobijete njih biće epitet dobili smo sve prijateljske osim jedne takmičarske prvo skoči pa reci Opppp

Reply

Leave a Comment