Moja Crvena Zvezda
FeaturedВажноЕвропска такмичењаКошарка

Победа Звезде у Милану, корак ближе плеј-офу!

У 26. колу Евролиге Црвена звезда је савладала Емпорио Армани у Милану резултатом 71:78. Наш тим сада има 15 победа и 11 пораза.

Након пет минута игре наш тим води са 10:4, уз чак 7 поена Џенкинса који шутира без промашаја из игре.

25:10 води наш тим у Милану након десет минута игре. 7 поена постигао је Џенкинс, 6 Гудурић а 5 Лазић.

Имао је наш тим и 18 поена предности, али 4 минута пре краја друге четвртине сада је свега 9 поена разлике услед неколико пропуста у одбрани и нападу.

Повратио је наш тим бољу игру те је полувреме завршено предношћу изабраника Дејана Радоњића, 43:31. Имао је наш тим и последњи напад за још већу предност али није реализован.

Симоновић је постигао 10, Џенкинс 9 а Гудурић 8 поена, те Звезда има три веома расположена играча која би могла да одлуче овај меч у нашу корист.

51:43 за Звезду након 26 минута игре. најефикаснији је сада Гудурић са 11 поена, а треба истаћи да је наш тим уписао свега 6 асистенција за цео меч и да се осети одсуство Јовића.

60:50 за наш тим на крају треће четвртине, међутим одмах на почетку четврте домаћи смањују за свега пола минута игре на 54:60.

60:60 у 34. минуту игре. Лоша игра нашег тима у другом полувремену.

Успео је наш тим да реши овај меч у своју корист добром игром у последњих пет минута овог меча и упише важну победу у борби за плеј-оф. Кључни играч у овим тренуцима био је Огњен Кузмић који је меч завршио са 15 поена. 13 је постигао Симоновић, 12 Гудурић а 11 Џенкинс.

Повезане вести

7 comments

dejo мар 17, 2017 at 09:25

Sve cestitke svim kosarkasima Crvene Zvezde ,bravo Radonja na postavljenoj taktici za utakmicu protiv Armanija u Milanu ,Kuzmic je pokazao da moze da rijesi utakmicu Crvena Zvezda i Armani iz Milana ,Volters se popravio i odigrao dosta dobru partiju ,od Voltersa ocekujem jos bolje igre u Crveno belom dresu i on to moze vjerujem u Voltersa ,samo naprijed kosarkasi Crvene Zvezde u nove pobjede

Reply
Hadži Dragan мар 17, 2017 at 08:25

Čestitke svima,tako se gine za grb Zvezde.Bravo Delije.

Reply
milos rankovic мар 16, 2017 at 23:00

SVAKA CAST MOMCI VI STE ONO STO JE ZVEZDA BILA 91 U FUDBALU GLEDAMO VAS I UZIVAMO I VOLIMO AL MORAM DA POHVALIM VECERAS NAVIJACE SKIDAM KAPU DA ONI NISU BILI U MILANU IZGUBILIBI MOGU DA PRICAJU O DELIJAMA STA HOCU AL ONI SU VRH SAD U NEDELJU SVI U PIONIR

Reply
Maksa мар 16, 2017 at 22:52

Tako je momci, jes jedna pobeda i korak blize TOP 8. Nadam se da cemo u sledecoj utakmici protiv Olimpijakosa moci da racunamo na Jovica jer je veoma vazan sraf u Zvezdinoj igri. I svaka cast nasim navijacima u Milanu. Idemo dalje !

Reply
Verni do groba.Br.Cg. мар 16, 2017 at 22:59

Svaka cast i cest…sada se vidi koliko smo jaki i kad smo oslabljeni i kad nam ne ide ponekad…pohvala prvo za Kuzmica i sve naravno ali me Volters veceras odusevio mozda neko to nece recida je tako ali sam prije dva dana rekao da ce proraditi dvije trojke veoma vazne i pri tome bio je pod velikim pritiskom veceras….SVAKA CAST MOMCI…RADONJA MAJSTORE…TI SI KOSARKASKI MAG.POKAZAO SI TO I VECERAS….

Reply
Dragana Grbović мар 16, 2017 at 21:54

Svaka čast!!!! IDEMO RADONJA do POBEDE!!!! Ja bih samo zamolila da se ispravi rezultat da se prvo stavi 31-41 ako može da ne dođe do zabune!!!! Hvala!!!

Reply
Србин са Космета мар 16, 2017 at 21:38

Свака част свима који су отишли да подрже нашу Звезду.После првог полувремена,морамо да будемо задовољни,мада смо могли на одмор да одемо и са већом разликом.Срећно у наставку!!!!!!!!!
Надам се победи!!!

Reply

Leave a Comment