Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКошаркаНајновије

Карте за Будућност у продаји, сада сви као један!

Карте за прву утакмицу полуфинала АБА лиге против екипе Будућности у продаји од петка у 10 часова. Клуб апелује на све навијаче да у недељу испуне дворану и помогну екипи сада, када је најважније!!!Кошаркаши Црвене звезде мтс забележили су у четвртак увече још једну велику победу у Евролиги, али времена за одмор нема!

Екипа ће припреме за почетак полуфиналне серије АБА лиге јтд почети већ у петак у МИлану, из кога се враћа у вечерњим часовима, а клуб саопштава да су карте за прву полуфиналну утакмицу, која је на програму већ у недељу у 19 часова, пуштене у продају!

Карте су у продаји у свим пословницама Евентима, по непромењеним ценама:

Трибине А,Б,Ц и Д – 300 динара
Партер Б и Партер 4 – 500 динара
Бела и Плава ложа – 700 динара
Ложа – 900 динара
Почасна места – 5000 динара

КК Црвена звезда мтс захваљује се навијачима на огромној помоћи коју су донели са трибина на утакмици у Милану, али подсећа, да је приоритет клуба који је зацртан за ову сезону освајање АБА лиге, па је нашим момцима неопходна огромна подршка у недељу, у првој утакмици полуфинала против одличне екипе Будућности:

„…једини смо у Европи који мора да издржи све. Једини. Имали смо оптерећења и прошлих сезона, али никад овако. Зато, тражим и инсистирам да се види права Звезда на свим местима у недељу. На свим местима, не само на терену! А, ми ћемо на терену дати све од себе, као и увек кад треба.Морамо сви да се стиснемо као један“ рекао је тренер Црвене звезде мтс Дејан Радоњић након утакмице коју је наш тим одиграо против Будућности у понедељак.

Зато, Звездаши, сада нам је помоћ најпотребнија, у недељу сви у дворану!

Утакмица Црвена звезда мтс – Будућност ВОЛИ игра се од 19 часова, а већ у среду у „Београдску Арену“ стиже Олимпијакос, два дана касније следи гостовање у Барселони…

Повезане вести

Leave a Comment