Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Анђелковић: Овакве утакмице враћају публику

Какав дан за левог бека Црвене звезде Душана Анђелковића! Добра игра све до 44. минута и скривљеног једанаестерца, па потом гол који је Звезди донео победу.

Имао је Анбђелковић много тога да каже након утакмице.

Ово је била много тешка утакмица против озбиљне екипе. Опет је било много голова, публика је имала прилику да ужива. Одлично смо отворили, повели 2:0, контролисали и игру и резултат, и до тог једанаестерца они нису ништа направили. Пресекао сам ту лопту, али када сам хтео да уклизам, он се ту нашао испред мене и досуђен је једанаестерац. Не знам ко је ту кога ударио, али вероватно је Мажић био у праву, не би досудио да није био прекршај. Верујем његовим одлукама 200%. И у наставку је била конфузија, лопта се одбила и било је брзо 2:2. То је фудбал. Наставили смо у добром ритму, постигли трећи гол и поново преузели контролу. Међутим они су поново изједначили, и не знам шта да кажем. Нисмо пали у игри, али нас је помало уздрмао гол. Драго ми је што смо поново показали карактер у једној дерби утакмици. Издржали смо до краја, и Чукарички је имао своје прилике, али успели смо да постигнемо гол за победу — задовољан је Анђелковић.

Свашта је нашем левом беку пролазило кроз мисли након пенала за Чукарички, али је на крају остао прибран.

Веровао сам до краја искрено да можемо да решимо утакмицу, али и да ја могу томе да допринесем. Јевтић јесте био мој играч, али нисам могао да интервенишем код њиховог трећег гола. На крају ми се вратило. Не могу да кажем да сам данас одиграо као претходне утакмице, мало ме је пореметио и пенал, али био сам свестан важности утакмице. Срећан сам због победе.

И АНђелковић сматра да је овај дуел био један од најквалитетнијих ове сезоне.

Утакмица је била јако квалитетна, као и она у Новом Саду. Виђено је пуно шанси, контранапада, ни ми ни они се нисмо заустављали након голова. Ми смо срећнији због победе, али верујем да овакве утакмице враћају навијаче на стадион. Хвала Боаћију на асистенцији, мораћу да смислим како да му се одужим, можда неком новом асистенцијом — рекао је Анђелковић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment