Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошарка

Радоњић: „Без Јовића и на даље…“

Након победе у првом мечу полуфинала плеј-офа АБА лиге шеф струке Црвене звезде Дејан Радоњић обратио се присутним новинарима на конференцији.

„Морам на почетку да се захвалим навијачима на амбијенту који је био изванредан. С обзиром на величину и тежину утакмице било нам је битно и значајно да и они буду ту. Захвалан сам им на томе!Имамо тежак ритам утакмицама пред нама. Долази Олимпијакос, па идемо у Барселону, па у Подгорицу, па Уникс. То није тешко… то је… Али, борићемо се, као што смо се и до сада борили. Даћемо све од себе да будемо добри. Тај ритам ретко ко може да разуме колико је тежак, можда нас 20 који смо у том ритму“ изјавио је Радоњић и потом се осврнуо на ситуацију са Стефаном Јовићем.

„Рекао сам да је Јовић боље, али сада се и на повреду надовезала болест. Надам се да неће да га „прикује“ за кревет. Да је ово „игрица“ и да га онда убацимо, али без тренинга не може да буде у тиму. То није добро за екипу, али ни за његово здравље. О његовом стању знаћемо више током недеље“ закључио је Радоњић.

Следећи меч Звезда игра са Олимпијакосом у среду од 19 часова у „Комбанк“ арени.

Повезане вести

3 comments

Gojavelemaster мар 20, 2017 at 13:24

Koga vi j…!? Kakva je to igrarija sa Jovićem???

Reply
Драган мар 20, 2017 at 13:30

Немојмо о теоријама завере тамо где им место није.

Reply
Verni do groba.Br.Cg. мар 20, 2017 at 10:51

Ako vdc ne moze bolje da se oporavi.U pravu je Radonja kad kaze da nije igrica.Nije SuperMario…Ova ekipa moze da se nosi sa svima.Mali teze ali moze….Kuzmic se polako prilagodjava na Voltersa Djenku Gudurica i na njihove asistencije.Morao bi Radonja malo vise Thompsona da koristi.Covjek trazi igru i zeljan je vidi se,iako vjerujem da radonja zna sta radi mislim da bi mu trebao dati vecu minitazu…iskusan je on……pozdrav i podrska momci…

Reply

Leave a Comment