Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Апел Небојше Човића: „Очекујем из свих грла навијање за Црвену звезду!“

Апел председника КК Црвена звезда мтс Небојше Човића пред утакмицу са Олимпијакосом.

Кошаркаши Црвене звезде мтс након Милана и победе над екипом Будућности, у изузетно важном првом мечу полуфинала АБА лиге, улазе у један од најзахтевнијих и најтежих периода у сезони, у коме их у распону од само 7 дана очекују 4 врло тешке утакмице (Олимпијакос, Барселона, Будућнот у Подгорици и Уникс у Београду).

Први меч на програму је већ у среду у „Комбанк Арени“ против Олимпијакоса, а повољним резултатом у мечу са црвено-белима из Пиреја, београдски црвено-бели би направили још један значајан корак ка огромном успеху, пласману у четвртфинале Евролиге. Ипак, пред овај меч за који очекивано, влада огромно интересовање, председник клуба Небојша Човић каже:

„Честитке целој екипи, стручном штабу, и навијачима, који су се одазвали на наше апеле и схватили важност ситуације пред утакмицу против екипе Будућности. Тај меч је архивиран, мада нас чека нова утакмица, у Подгорици која је за нас од изузетне важности, а то значи, да и даље морамо максимално бити мобилисани и пажљиво пратити све што се догађа, јер око нас има пуно оних који нам не желе добро и употребиће све замисли да нас „саплету” ка нашем зацртаном циљу. Но интензивно ћемо пратити све што се догађа…“

У Београд стиже екипа Олимпијакоса, братског клуба из Пиреја, бодови су важни и преко потребни обема екипама:

„Разумем и врло поштујем односе које наши навијачи имају са Олимпијакосом и Спартаком из Москве, и поштовање које међусобно гаје између себе. У животу сам увек желео да добијем утакмицу и стављао потребе свог клуба на прво место. Против брата и најбољег пријатеља сам управо највише и желео да добијем баскет. Зато очекујем да наши навијачи, као и увек, да буду уз навијаче Олимпијакоса и у среду, испуне дворану до последнег места, али такође очекујем да препознају тренутак, посебно ако будемо играли резултатски неизвесну утакмицу, када треба да буду уз наше момке, да им помогну навијањем да дођу до резултата, који нас заиста доводи до прага великог успеха, али нам доноси и нову финансијску ињекцију, која је у тренутку када се суочавамо са многим проблемима – преко потребна. Ми до сада нисмо победили Олимпијакос, ал ии многе друге до сада нисмо побеђивали, па смо их сада победили. Као права браћа, очекујем из свих грла навијање за Црвену звезду!“ рекао је председник КК Црвена звезда мтс Небојша Човић.

Карте за утакмицу Црвена звезда мтс – Олимпијакос пуштене су у продају у свим пословницама Евентима у понедељак у 12 часова.

Повезане вести

1 comment

Србин са Космета мар 20, 2017 at 18:42

Хвала Вам на свему Господине Човићу!!!
У потпуности Вам верујем и подржавам Вас!!!

Reply

Leave a Comment