Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПријатељске утакмицеФудбал

Прича се… Да Руси долазе!

Наредног викенда ће репрезентација Србије у Грузији покушати да освоји нова три бода, али ни у Београду неће бити ништа мање занимљиво.

Пријатељска утакмица између Црвене звезде и Спартака из Москве која ће бити одиграна у суботу, 25. марта у 18 часова, привлачи велику пажњу и у Србији, и у Русији. Пренос ове утакмице биће реализован и у Србији и у Русији, а велики број навијача из Русије најавио је свој долазак.

Благајне су отворене, и продаја карата иде добро, нарочито за северну трибину стадиона „Рајко Митић“. Још једном подсећамо да је карте могуће купити и путем интернета, тачније сајта www.iticket.rs.

Осим што, очекивано, влада велико нестрпљење међу навијачима ова два клуба, и фудбалери с нестрпљењем ишчекују почетак ове утакмице. Из Русије нам стиже фотографија капитена Спартака Дениса Глушакова, који се сликао са шалом који су Руси припремили пред ову утакмицу, а која најбоље осликава еуфорију која влада у руском табору. Фудбалери Спартака из Москве ће у престоницу Србије стићи у петак.

У суботу ће цео Београд бити црвен и бео. Не пропустите спектакл, на време набавите своју карту. Благајне Маракане отворене су сваког дана од 11 до 16 часова, а на дан утакмице радиће од 11 до 18 часова. Навијачи који имају сезонску улазницу за актуелну сезону, на утакмицу ће моћи да уђу бесплатно.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

dejo мар 21, 2017 at 21:32

Utakmica Crvene Zvezde u Beogradu protiv Spartaka iz Moskve ce bit pravo mjerilo koliko mogu Crveno beli u Evropskim takmicenjima

Reply

Leave a Comment