Рагбисти БРК Црвена звезда поражени су у 1. колу Првенства Србије и Црне Горе од Партизана резултатом 0:7.

Утакмица се играла пред стотинак гледалаца на Ади Циганлији у недељу. Главни судија био је Мирољуб Буквић, а помоћни Дејан Штиглић и први женски судија у Србији, Михаела Вујиновић.

Меч се играо у доста тешким условима, обзиром да је терен био доста мокар због кише која је падала пре утакмице. Управо због тога и није постигнуто више поена, пошто су обе екипе имале пуно проблема са лоптом, мада су и одбране обе екипе биле на веома високом нивоу.

Партизан је имао теренску иницијативу већи део меча, али су и играчи Црвене звезде пар пута озбиљно припретили. Управо у једном од напада Црвене звезде, играч Партизана Аврамовић је успео да пресече додавање играча Црвене звезде и да из својих 22 метра постигне есеј у 22. минуту првог полувремена и постави резултат 0-5 за РК Партизан. Након тога успешан у трансформацији био је Андрић и поставио коначан резултат утакмице 0-7.

Прочитајте још  Шампион Србије 1946.

Екипа БРК Црвена звезда је имала и мали пех пред утакмицу, обзиром да се на загревању повредио репрезентативац Србије и у 2016. години најбољи играч у рагбију 7, Андрија Јанковић.

Рагбисти Црвене звезде који претходне сезоне апсолутно доминирали у свим такмичењима под окриљем Рагби савеза Србије су изгубили утакмицу, али су успели да освоје бонус бод, пошто су изгубили са само 7 поена разлике. Ова утакмица која је играна у оквиру 1.кола Супер лиге Србије и ЦГ се такође бодује и за Првенство Србије за Сениоре А групе.

Прочитајте још  Звезда „избројала“ до 100!

БРК Црвена звезда: Сретеновић, Мађановић, Мартиновић, Радић, Јоксимовић, Панић, Арсић, Кеглић, П.Васић, Јелић, Бандука, Ђорђевић(кап), Јанковић, Љубичић, Кајан, Ивановић, Каратрајковски, Недељковић.Тренер Александар Попречица.

РК Партизан: Јоксимовић, Спасеновић, Станић, Сретковић, Крстић (кап), Медић, Ненадовић, Ђорђевић, Андрић, М.Љубичић, Радић, Аврамовић, Шошић, Глишић, Дејановић, Ничић, Николић, Стаменков, Радека. Тренер Недељко Савић.

Текст на сајту СД

Подели

Коментари

Буди први који ће оставити коментар!

avatar
 
smehplezmigskenjbatinarazmcudisokkitahmmmmfacepalmgreenslavitrofejkezsok2udartompuskezzzsmeh3trtskenjansramslavljezvizdlud
Слике
 
 
 
Аудио и видео фајлови
 
 
 
  Subscribe  
Обавести ме о