Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Доналд: „Овом победом као професионалац нисам задовољан, али јесам као играч“

Фудбалери Црвене звезде настављају са узбудљивим и мечевима који обилују головима и атрактивним потезима.

Звездин везиста Мичел Доналд истиче да је задовољан што се је његова екипа нападала од првог до последњег минута.

Утакмица против Чукаричког је била заиста једна од најинтересантнијих ове сезоне. Обе екипе су биле силно мотивисане, зато и јесте било седам голова за 90 минута. Ми јесмо правили грешке, код 2:0 је деловало као да је утакмица решена, али Чукарички је показао да је добра екипа. Најважније је да смо ми на крају победили — рекао је Доналд.

Звездин везиста веровао је да његова екипа може до тријумфа.

У овој утакмици показали смо изузетну менталну снагу. Чукарички је два пута стизао наш резултат, али и на 3:3 смо сви веровали у победу. Као професионалац, нисам задовољан овом победом, нико не воли да прими гол, али као играч сам пресрећан. Имали смо више среће, било је много голова и лепих потеза, а то је оно због чега се фудбал игра.

Након краћег одмора Црвену звезду у недељу очекује пријатељски дуел са московским Спартаком.

Пријатељски мечеви су увек другачији од првенствених, овај ће се издвојити сјајном атмосфером коју ће направити навијачи два братска клуба. За нас је велика част да одмеримо снаге са првопласираном екипом Русије. Играо сам против Спартака, али се не сећам тог дуела, прошло је много времена од тад. Свакако знам да је реч о одличној екипи, као и то да ћемо дати све од себе да победимо. Не сумњам да ће подршка бити изванредна, стадион испуњен до последњег места и да ће нам Делије и овог пута бити ветар у леђа — поручио је Доналд.

Текст на сајту СД

Повезане вести

10 comments

HADZI NESO мар 22, 2017 at 12:02

majstore kokeza pa do juce u zvezdi doneosi ne tri nego i trinaest stranaca ali nema veze sad dobijo si vlast gospodine onda svim igracima koj igraju da naglasim crno grcima da nemaju pravu da igraju u jelen super ligu a naj bitni je da se neda i srpski je pasaport jerbo je imao boravak tri cetri pet godine u srbiju budi dosledan i drzi rec ne radi protif klubova kako ti drugi pevaju a ti igras po nihovim notama srpski fudbal ostace isti a ti sa tome dobijaj i pohfale i pojente i priznanice da si sposoban usvari ti si dokazao u zvezdi samo si dobar biznis men a o fudbalu nemas ni a neso zvezdas

Reply
Estrella Roja мар 21, 2017 at 22:13

Glasno ćutanje Uprave, mlako delovanje mnogih zvezdaških foruma, nepominjanje na ovom cenjenom portalu te krucijalne vesti za zabijanje poslednjeg eksera u sanduk nazvan „domaći fudbal“ su stvari više nego indikativne. Kada nam budu dolazili razni Brigeli i Gume za enormne sume (rima je slučajna), a procenti Kokeze, Tončeva i ostalih apokaliptičara rasle do neslućenih visina, neka se mnogi navijači koji sada nemaju stav ni tada ne javljaju. Neprijatno nam je koliko nam dobro ide, ma je..te se!

Reply
HADZI NESO мар 21, 2017 at 19:56

postovani zvezdasi pomeni a mislim i vi bicete saglasni mozda pojedini navijaci zvezda dok ne uradi selekciju kako treba i ta selekcija od igraca koji trebaju da igraju najmajne cetri do pet godina onda moze nas klub i mi navijaci da ocekujemo nesto duradimo bitno u evropu mislim na uspek budite pozdravljeni

Reply
HADZI NESO мар 21, 2017 at 11:20

kokeza kad si toliko pametan i intelingentan u vezi stranim igracima onda budi pametan i dostojan nasi mladi igraci da ne mogu da napuste svoje klubove do dvaest sedam godina jerbo deca odlaze i prije devetnaest godina a odavde svaka ekepa treba i trebace svaku nedelu da pravi ekipu od mladih ne afirsanik i ne uskusnih igraca jos jednom poftaram ispod dvaest sedam godina bilo koji igrac da ne napusti svoj maticni klub e sad se pokazi da si pravi kokeza

Reply
Rajčić мар 20, 2017 at 21:53

Kao profenijalac nisam zadovoljan, nije utakmica nameštena 7+ pametnom dosta.

Reply
Estrella Roja мар 20, 2017 at 19:56

Ubacite vest o sramnoj Igrokezinoj odluci.

Reply
Omladinac мар 20, 2017 at 21:13

Sta je tu sramotno? To sto necemo vise dovoditi belosvetsku olos nego cemo morati sa domacim igracima da igramo? Ako je to sramotna odluka, onda stvatno ne znam sta bi bila normalna odluka. Dok su u Zvezdi igrali domaci igraci sa 2-3 stranca (nekad ni toliko) mi smo imali kakve takve rezultate u Evropi tj. mogli smo bar u kup UEFA da se kvalifikujemo bez problema, a Boga mi i da dobijemo ponekog velikana kao npr. Romu 2005. i da se dostojno suprotstavimo Bajernu 2007. E od kad su dosli Lukic i Adzic i krenuli sa sistemom stranaca, a potom njihovi naslednici nastavili mi se nismo kvalifikovali. Izbacuju nas neki Ukrajinci, Kazahstanci, Bugari… Podrska Kokezi i njegovoj odluci!

Reply
Estrella Roja мар 20, 2017 at 21:25

Ako misliš da će igrati klinci grdno se varaš. Tu će biti igrači iz raspale lige u varijanti 300 000 evra + 30%, cena drvne građe se enormno povećava kada nema konkurencije stranih fudbalera. Naši rezultati iz prošlog vremena su posledica kvalitetnih domaćih igrača koji potiču iz cele bivše zemlje, a uz to su ostajali dugo u našoj ligi i sticali iskustvo. Danas nam odlaze igrači sa 19 godina i ranije, ne postoji šansa da se zadrže duže zbog katastrofalne lige koja će biti još katastrofalnija današnjom sramnom odlukom kameleona-sns bota. Neka zabrane bolje domaći fudbal i ovako ga niko ne prati, čak ni kladioničari.

Reply
Omladinac мар 21, 2017 at 14:05

Delimicno se slazem, ali ne u potpunosti. Nisam rekao da treba klinci da igraju, vec domaci igraci. Da li taj igrac ima 19 ili 29 godina to je sasvim nebitno. Ako moze jedan Darko Bjedov da postigne 10 golova za JAVOR u nasem takmicenju sa svojih 27 godina mogli smo njega da dovedemo jer se covek istice sa rezultatima. Isto vazi i za Arsica iz Radnickog (26 godina), Stojanovica iz Vozdovca (25 godina), Vukanovica iz Napretka (25 godina), Marasa iz Rada (21-22 godine), Melega (22), Jovanovic iz Mladosti (23)… To su pretezno napadaci i veznjaci, ali ima i dosta odbrambenih koji su dobri. Bolje dovesti njih nego nekog Moucea, Edsona, Fibela koji u karijeri godinama u nazad nista nisu uradili. I ponovicu ti ako zelimo u Evropu oslonac tima moraju biti nasi igraci + 3 eventualno 4 stranca, jer od kad smo krenuli sa tim da nam kostur tima cine stranci vidis dokle smo dogurali… 10 godina bez Evrope!

Reply
HADZI NESO мар 21, 2017 at 19:49

ROJA svakati cast za tvol odgovor 1000posto takoje pa u nasoj zvezdi kako si rekao u to vreme igrali stranci a ne srbi dokaz savicevic belodedic pancev najdovski radinovic braca gurovski da ne napisem prije ovik zar ovi su bili srbi a i zvezdine dece i zvezdine skole

Reply

Leave a Comment