Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Обавештење пред меч са Олимпијакосом

КК Црвена звезда мтс организује још једну велику утакмицу у среду. Клуб апелује на све да не заузимају пролазе, да дођу раније у дворану и помогну нашем тиму да покуша да дође до још једног подвига. Капије „Комбанк Арене“ се отварају у 16.30.

Кошаркаше Црвене звезде мтс у среду увече очекује још једна у низу бројних, великих европских утакмица ове сезоне, овога пута против екипе Олимпијакоса.

Долазак црвено-белих из Пиреја представља повратак у највећу српску дворану после скоро 3 месеца, али и још већи организациони изазов за КК Црвена звезда мтс, посебно након чињенице, да је прва у низу високих казни које су стигле на адресу нашег клуба, стигла због пропуста у организацији меча са ЦСКА у „Комбанк Арени“ 29.децембра, управо у овој хали!

Клуб и овога пута упозорава све који се буду нашли у дворани да се придржавају упутстава клуба и редара, и никако не заузимају пролазе и степеништа на јужној и северној трибини, јер је КК Црвена звезда мтс управо због овог прекршаја, у дисциплинском правилнику Евролиге, једног од најтежих, кажњен са чак 12 хиљада евра.

Дворана „Комбанк Арена“ ће бити отворена од 16.30 часова, а у функцији ће бити улази : СЕВЕР, ЈУГ и овога пута ИСТОК, на који ће улазити навијачи који ће бити смештени у партеру Б.

Сви остали гледаоци улазиће по детаљном распореду који се може видети овде:

Клуб још једном аплеује на све гледаоце да не носе ситан метални новац, упаљаче, да се спортски понашају и бодре наш тим, и такђе да на време дођу до „Комбанк Арене“ јер ће претреси на улазима бити врло детаљни.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Verni do groba.Br.Cg. мар 22, 2017 at 12:27

Hoce li biti stream preko interneta-prenos posto nasa kablovska nema sport klub….hvala…

Reply

Leave a Comment