Moja Crvena Zvezda
ВажноПријатељске утакмицеФудбал

Нападач Спартака, Денис Давидов: „У Београду као код куће!“

Нападач Спартака из Москве Денис Давидов изнео је своја очекивања пред дуел московских и беохрадских црвено-белих.

— Утакмицу којом је отворен наш нови стадион памтићу, највероватније, читав живот. Била је то прва утакмица на стадиону Спартака. На стадиону који је по мом мишљењу најбољи стадион на којем сам до сада играо. Тог септембарског дана су ме обузеле неописиво јаке емоције. Све је било добро да не може боље бити: на стадион „Откритие Арена“ је дошло много навијача, играли смо са пријатељском екипом. И време нам је ишло на руку. Уопштено речено, до данас се с радошћу сећам тог дуела са Србима у Москви. А сада смо сви ишчекујемо „реванш“ утакмицу у Београду! Узгред, био сам већ тамо. Мој пријатељ много воли да путује. Једном ми је рекао: „Србија треба да се посети обавезно“. Зимус смо за време одмора били тамо.

Давидов ће први пут видео стадион „Рајко Митић“.

— Хтео сам и зимус да уђем на стадион, међутим, нисам успео да уђем пошто је био затворен. Али, прошетао сам око стадиона. Имам чак и фотографију са њим у позадини. Много су ми се свидели графити исписани црвено белим бојама. Тамо се још на многим местима могу видети слике малог ромба, симбола Спартака. И тако, осећам се у Београду као код куће — рекао је Давидов.

Повезане вести

2 comments

LA[K]I мар 22, 2017 at 16:14

Pre par godina dok je decko igrao za B tim Spartaka pisao sam da treba da ga dovedemo bar na pozajmicu. Pratim Spartak i kazem da je ovaj decko jedan od najboljih mladih ruskih fudbalera. Prosao sve mladje selekcije ruske reprezentacije, i sa 20 godina debitovao za A selekciju. Zaista vrhunski talenat, ali ima slican problem kakav imaju mladi fudbaleri u nasem klubu. Nema skoro nikakvu minutazu. Od pocetka sezone odigrao 4 utakmice (mislim nijednu citavu). Nadam se da ce ga Masimo Karera uvrstiti u prvih 11 u subotu. Na kraju u svoje licno ime, a i u ime svih navijaca Zvezde Denisu cestitam 22 rodjendan.

Reply
dejo мар 22, 2017 at 14:27

Mislim da je ovo dobar potez sto ce Crvena Zvezda da igra utakmicu sa Spartakom iz Moskve pa da bi trebala uprava Crvene Zvezde da dogovori jos utakmica sa Ruskim klubovima prijateljske naravno ovako da budu ili da jos bolje u Termama Catez gdje radi pripreme igraci Crvene Zvezde da se dogovori jedan turnir tamo znaci Ruski timovi da budu gosti Crvene Zvezde da uprava Crvene Zvezde dogovori sa Sport klubom da prenosi sve utakmice koje budu odrzane na turniru tom

Reply

Leave a Comment