Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошарка

Радоњић: „Олимпијакос нас исцрпео, али покушаћемо да одиграмо добар меч са Барселоном“

Тренер Дејан Радоњић и првотимац Немања Дангубић о предстојећем мечу са Барселоном.
Кошаркаши Црвене звезде мтс отпутовали су у четвртак у 18 часова преко Рима, у Барселону где их већ у петак очекује меч 28.кола Евролиге са домаћим тимом.

Црвено-бели су тренирали у четвртак у дворани „Александар Николић” јер у Барселону стижу тек око 23 сата, а једини тренинг у „Блауграни” имаће на дан утакмице.

Тренер Дејан Радоњић пред овај меч има доста проблема, јер је екипа имала огромну потрошњу током дуела 27.кола са Олимпијакосом који је решен тек послед 45 минута игре:

„После исцрпљујућег меча са Олимпијакосом, следи нам нови тежак дуел са Барселоном. Морам да се осврнем на претходни меч који био изузетни захтеван за тим. Имамо мало времена да се спремимо на најбољи могући начин, и поред чињенице да ћемо један велики део тог времена провести у путу ка Барселони. Домаћи тим, који нас очекује, има велики квалитет, одличне играче, али чињеница и да су имали пуно проблема са повредама. Покушаћемо да се што боље припремимо и одиграмо добар меч у Барселони”.

Немања Дангубић: „Физички умор је ту, играмо две веома напорне утакмице између плеј офа АБА лиге. А већ следи ново искушење у Барселони.
Имају добар тим, доста квалитетних играча. Нису задовољни резултатима, имају доста повређених и то им је ове сезоне створило велики проблем. Ти момци су такмичари и сигурно ће тражити позитивне ствари. Ми морамо да се потрудимо да максимално наметнемо свој начин игре“.

Утакмица Барселона – Црвена звезда мтс игра се у петак од 21 сат, меч ће директно преносити тв Спортклуб.

Повезане вести

1 comment

milos rankovic мар 24, 2017 at 20:16

Boze pomozi nam veceras molim te samo turke da isteramo iz top 8 kako namestaju em turca em turci janicari

Reply

Leave a Comment