Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПријатељске утакмицеФудбал

Вучићевић: Верујем да ће бити спектакл

Сви звездаши са нестрпљењем очекују субуту од 18 часова када ће на свом стадиону угостити братски клуб – московски Спартак.

Млади нападач Вања Вучићевић очекује незаборавну атмосферу и леп фудбал.

Навијачи ће бити у прилици да у недељу уживају у атрактивној игри. Спартак је заиста одлична екипа, њихова позиција на табели говори у прилог томе и на терену нам сигурно неће бити лако. Навијачи ће употпунити цео догађај, у то не сумњам. Са којом год екипом да играмо наши навијачи направе незаборавну атмосферу, не видим разлог да сада буде другачије. Овог путс ће уз њих на трибинама бити и навијачи братског клуба и то гарантује одлично навијање и диван фудбалски амбијент – рекао је Вучићевић.

На пријатељском мечу који је одигран у септембру 2014. године шансу су добили Звездини омладинци попут Грујића, Јовића, Јовановића, Ристића. Суботњи дуел можда буде прекретница за неке нове младе фудбалере.

Знам како је било на отварању стадиона у Москви, причали смо у свлачионици доста о томе. Наравно да бих јако волео да поделим судбину Луке Јовића који је затресао мрежу Спартака, а потом добио и значајнију улогу у првом тиму Звезде. Био бих пресрећан уколико би након ове утакмице и моја каријера кренула путем којим је ишла и мојим нешто старијим колегама.

Звездин нападач стрпљиво чека прилику да упише први наступ пред Звездиним навијачима.

Надам се да ћу забележити деби баш на овако великој и значајној утакмици, то би ми била изузетна част. Пријатељске утакмице су одлична прилика за младе играче да се представе широј публици. Што се више ближи меч појављује се по мало трема. Уколико добијем шансу сигурно ми пред сам излазак на терен неће бити свеједно, али то је тренутак који јако дуго чекам – поручио је Вучићевић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

4 comments

ivan мар 25, 2017 at 10:42

ima li prenos na tv

Reply
Omladinac мар 25, 2017 at 17:25

Imas na Areni

Reply
dejo мар 24, 2017 at 22:50

Nadam se da ce te Vucicevicu Grof ubacit od prvog minuta protiv Spartaka iz Moskve sjutra

Reply
LA[K]I мар 24, 2017 at 15:44

Uvek se rado setim onog meca iz 2014. u Moskvi kada je zablistao Luka Jovic. Nadam se da ce Grof dati sansu Vucicevicu sutra, jer bi ovo mogla da bude idealna prilika da pokaze svoj talenat protiv jednog ovako dobrog protivnika.

Reply

Leave a Comment