Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПријатељске утакмицеФудбал

Милијаш: Фудбалски празник на Маракани

Ненада Милијаша је само неколико дана делило од тога да пре три године одмери снаге са московским Спартаком.

Ове суботе Милијаш ће имати прилику да то ипак оствари и упише наступ против оба клуба са којима Звезда одржава братске односе.

Играо сам против Спартака давне 2008. године, али то је било на припремама. Из Звезде сам 2014. године отишао коло пре него што смо играли са Спартаком у Москви тако да сам пропустио прилику да се тада сусретнем са нашим братским клубом. Играо сам против Олимпијакоса у Атини 2008. године, чак сам постигао и гол. Та утакмица ми је остала у јако лепом сећању и радујем се што ћу сада имати прилике да заиграм и против другог клуба са којим већ годинама одржавамо лепе, пријатељске односе — рекао је Милијаш.

Милијаш у суботу очекује испуњен стадион и фантастично навијање.

Јако је лепо што ће се одиграти ова пријатељска утакмица, пре свега због навијача. И нашим и њиховим присталицама ће ово бити лепа прилика да се окупе и уживају у фудбалу и у навијању, а и нама ће много значити да одмеримо снаге са тако јаком екипом и да одржавамо пријатељске односе. Сигурно ће у суботу бити својеврстан празник за све звездаше.

Искусни везиста истакао је да ће пријатељска утакмица највише значити младим играчима.

Овај меч ће се издвајати по фантастичној атмосфери, правом спортском амбијенту какав и доликује сусрету два овако велика клуба. Такође, иако ово није такмичарска утакмица, млађим играчима ће много значити за искуство, као и за самопоуздање да играју против првопласиране екипе руског шампионата. То је одлична прилика да се докажу и да обезбеде своје место у првом тиму као што су то на утакмици у Москви урадили Грујић, Јовић, Ристић и Јовановић. Драго ми је што овакви тимови долазе на Маракану и што ћемо сви имати прилике да уживамо у таквом спектаклу — рекао је Милијаш.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Rajčić мар 25, 2017 at 10:53

Praznik će biti kad budete igrali jesen u Evropi, Do tada manje izjava više treninga, rada, jer bruka je da nekad svetski brend, Zvezda ne može već 10 god da igra Evropi na jesen, sva prilika ni ove godine nećemo se nagledati Evropskog fudbalu duže od avgusta meseca nažalost!

Reply

Leave a Comment