Moja Crvena Zvezda
FeaturedВажноПријатељске утакмицеФудбал

Звезда савладала Спартак, голчина Канге! (ВИДЕО)

Фудбалери Црвене звезде савладали су Спартак из Моске у пријатељској утакмици пред око 20.000 навијача на „Маракани“.

Спартак је повео голом Малгареха у 25. минуту, да би изједначење донео Канга фантастичним голом нешто касније. У 55. минуту вођство нашем тиму доноси Немања Милић на асистенцију Ричмонда Боаћија.

Састави:

Црвена звезда: Супић (од 45. Кахриман); Петковић, Луковић (од 63. Полетановић), Фримпонг, Ристић (од 63. Милошевић); Доналд, Ле Талек, Канга (од 69. Милијаш), Милић, Срнић; Боаћи (од 73. Вучићевић).

Спартак Москва: Селихов; Јешченко, Маурисио (од 75. Идриса), Таски, (од 80. Кномуха) Бокети, Тигијев; Фернандо (од 58. Фернандо), Тимофеев; Мелгарехов (од 84. Сакала), Леонтјев и Давидов (од 58. Нимели).

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rSqGzjs00uY

https://www.youtube.com/watch?v=HtXtMgcUzFI

 

Повезане вести

8 comments

kastiljo мар 26, 2017 at 18:01

Zasto mi ne objavljujes komentar admine?Istina boli,ali manje nego zamagljivanje iste i ispiracine mozgova koju sprovode krimosi zajedno sa upravom.

Reply
Rade Delija мар 26, 2017 at 09:37

Bila je ovo lepa utakmica u kojoj se videlo da nam odbrana još uvek slaba tačka. Trebaju nam bekovi i još jedan štoper kao što je Frimpong on je odličan.Petko je dobar ali kad ode napred sporo se vraća i ovaj gol Spartaka je pao po njegovoj strani.Pametno odraditi prelezni rok pred kvalifikacije za Evropu.

Reply
MILAN KG мар 26, 2017 at 04:49

Vidim banda sa severa proziva postene ljude koji vole Zvezdu kao ih bre nije sramota!!! bagra mafijaska nikad kartu nisu platili reketiraju kub ono sramno „navijanje“ protiv Olimpijakosa to nema nigde ja imam 33 godine nikad nisam isao na sever mada su nekad vodili pravi Zvezdasi a ne ovi narko dileri i sektasi.

Reply
kastiljo мар 26, 2017 at 17:43

Sta drugo mozemo ocekivati od kriminalaca,iznudjivaca,ubica i robijasa…To ti je ona logika “budala si ako razmisljas svojom glavom“,a nikad nisu postavili pitanje ko je napravio dug od 50M i zasto niko nije pao za to,banda placenicka.

Reply
МНГПРЈ мар 26, 2017 at 01:00

Браво Звездо!

Reply
LA[K]I мар 25, 2017 at 20:33

Lepa utakmica, sjajna atmosfera na tribinama. I sada je potvrdjena informacija da Spartak zeli Kangu. Bas je covek bio isforsiran do krajnjih granica na ovoj utakmici, i ako je suditi po partiji mislim da ce da ga vode. Lep gol, nekoliko lepih poteza sve su svemo po meni najbolja njegova partija od dolaska u Zvezdu. Mislim da su Vucicevic i Milosevic trebali da dobiju sansu od starta utakmice. Milosevic se bas dobro pokazao. Zao mi je sto nije bilo Plavse mislim da bi ovo bila sjajna provera da se vidi njegov kvalitet. Milic je bio pozrtvovan i drago mi je sto je postigao gol. Zasluzio je. Kad se sve sabere mislim da nam treba vise ovakvih utakmica tokom sezone.

Reply
maximilian88 мар 25, 2017 at 20:22

Sasvim dobro odigrasmo. Kanga kad ovako igra daleko je najbolji igrac lige. Milic pokazao da moze biti sasvim ravnopravan clan rotacije. Fino druzenje i ambijent na tribinama.

Reply
slavisa мар 25, 2017 at 20:11

Bice nesto od Milica .

Reply

Leave a Comment