Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПријатељске утакмицеФудбал

Звезда ТВ – Црвено бели – Красно белый

Црвена звезда и Спартак из Москве одиграли су синоћ пријатељску утакмицу на стадиону „Рајко Митић“, а славили су изабраници Миодрага Божовића, резултатом 2:1.

Величанствена атмосфера која је била јуче у Београду забележена је и камерама Звезда ТВ-а. Видећете како је изгледао емотивни сусрет у нашем музеју, између хероја са Кошара, амбасадора Русије у Србији и председника Црвене звезде. Наравно ту су и детаљи са самог терена, прелепа кореографија и све оно што се дешавало на трибинама.

Уживајте.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

dejo мар 28, 2017 at 14:59

Hocemo Privatizaciju Crvene Zvezde jer bi se znalo pravo stanje u FK Crvena Zvezda ,ne bi Crvena Zvezda ispadala rano u kvalifikacijama za LS i LE ,uz ono prvo gore potrebno je da djeca Crvene Zvezde imaju svoj sportski kompleks kao sto ima Partizan Zemunelo zasto ne bi Crvena Zvezda kupila Kovilovo da bude u Zvezdinom vlasnistvu ,licno moje misljenje je da treba Gasprom da kupi Crvenu Zvezdu i Kovilovo za djecu odnosno omladinsku skolu Crvene Zvezde u blizini Kovilova da se dogovori sa gradonacelnikom Beograda da Crvena Zvezda dobije novi stadion

Reply

Leave a Comment