Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Небојша Човић: Ко то покушава да нас дели?

КК Црвена звезда мтс већ други пут у кратком временском периоду је приморан да се обрати јавности, јер атмосфера која се ствара око нашег клуба и црвено-беле боје, наводи на једноставно питање – Ко то покушава да нас дели?

Увек су нас учили да играмо поштено, да верујемо до краја уз наш и у наш клуб, да нема малих и већих Звездаша, да смо једна боја… и зато смо јединствени, зато смо Црвена звезда!

КК Црвена звезда мтс је сада редовни освајач регионалних и домаћих такмичења, и потпуно равноправан учесник Евролиге! Понос земље из које долази и коју представља… већ смо упозоравали да тај успех „некима“ смета! Зато можда и не изненађују „чудна“ дешавања на која смо указивали претходних недеља, а која кулминирају након наше утакмице са Олимпијакосом нашим братским клубом.

Председник КК Црвена звезда мтс Небојша Човић:

Ово је још један напад на „мала врата“ на све што радимо, на Црвену звезду. Одмах да разјасним, утакмица са Олимпијакосом треба да представља свима пример поштења и спортског фер плеја. Ово је спорт и никада у животу не бих пустио брата да ме победи и никада не бих ни калкулисао. Верујем да исто размишљају и у Пиреју, победили су нас кошем у последњој секунди продужетка. Уосталом, зато смо и братски клубови јер имамо исто схватање спорта! То што неки други имају другачију философију, мене апсолутно не занима! Ми не пуштамо никада никога, ми не! Наши односи ће остати братски и пријатељски, јер је то традиција која се негује 30 година и сигурно је да ниједно спортско надметање неће променити. Исто тако ћемо се борити да нам нико то и не поквари. Оно што ме мучи је питање, ко жели да поквари те односе, а сада је извесно да таквих има? Очигледно да неко смишљено покушава да свађа навијаче Црвене звезде који су деценијама познати управо по јединству!

Баш сада, када су ти удари све јачи, а тренутак је врло интересантан, морам да подсетим, да су „неки“ покушавали да посвађају и наш фудбалски клуб са кошаркашким, иако су нам фудбалери радо виђени гости на утакмицама… и ми на њиховим. Ко пушта гласине о одласцима наших играча три месеца пре краја сезоне, ко дезинформише јавност о доласцима Антића, Марковића, Недовића и милионима евра које наводно спремамо за следећу сезону, а боримо се да завршимо ову? Ко по већ опробаном рецепту дезинформација и путем разних мрежа шири поделе међу Звездашима?

У шуми проблема ми, сви заједно, на трибинама, нисмо видели ни Дрво које нам је донело непријатности и покушало да нас посвађа и подели прошлог четвртка зарад интереса неког трећег. Зато, на крају апелујем на све – нема већих и мањих Звездаша, нема великих и малих утакмица, не наседајте на подвале, наручене текстове који распламсавају „поделе“ на „ове“ и „оне“ навијаче, и од тих злонамерника потребно је да се сви чувамо, и тако сачувамо Црвену звезду!

Уосталом, само заједно смо могли да урадимо оно што нам признају цела Европа и свет – да долазимо до великих победа, да правимо најбољу атмосферу на утакмицама Евролиге. И такву атмосферу очекујем и у петак против УНИКС-а као и на свим осталим утакмицама на које треба да долазите и подржите свој клуб – рекао је овим поводом председник КК Црвена звезда мтс Небојша Човић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

5 comments

dejo мар 28, 2017 at 22:01

Presednice KK Crvena Zvezda ne dozvolite da niko urusava KK Crvena Zvezda i recite treneru KK Crvena Zvezda da KK Crvena Zvezda mora da osvoji Aba ligu ako misli da ostane trener Crvene Zvezde ili trazi drugog trenera za KK Crvena Zvezda ,inace nocas su kosarkasi Crvene Zvezde izgubili u Podgorici od kosarkasa Buducnosti ,ne bi smjeli da se desavaju kosarkasima Crvene Zvezde takvi porazi

Reply
Ratko мар 28, 2017 at 20:38

Mora igra da bude bolja, pali smo u formi! Za mene postoje ZVEZDAŠI- ljudi koji vole Zvezdu i navijaju za nju bez ikakve koristi, sve drugo su interesne grupe i nebitno dal je ti termin: delija, hijena, simpatizer, lav ili vanzemaljac

Reply
kastiljo мар 28, 2017 at 17:57

E moj Covicu….Postao si Dulo II,sramota…Umesto da postavis pitanje zasto nas je Partizan,od koga smo igracki 2-3 KLASE JACI, razbucao u derbiju ABA Lige i 3/4 Kupa Koraca sa pola tima,zasto smo izgubili protiv Darusafake ovde,Uniksa tamo,Olimpijakosa na ovaj nacin i da objasnis bednu igru u Barseloni gde smo MORALI dobiti ma kako to cudno zvucalo,bavis se nekim kvazi teorijama zavere…Samo se nadam da ovo nije znak potencijalnog urusavanja KK.
Dakle bolje uzmi sastanci sa Radonjom i lepo mu NAREDI da se ekipa sprema samo i iskljucivo za zavrsnicu regionalne lige,jer u kakvoj smo formi nece nas biti u EL sledece sezone.

Reply
Hadži Dragan мар 28, 2017 at 11:35

Napred Zvezda,samo napred Zvezda…
Napred Zvezda,samo napred Zvezda…

Reply
Vuja NBG мар 28, 2017 at 11:00

Izvini gos-n predsedniče,ali ja imam samo jedan klub i samo jedan grad.Samo Zvezda i samo Beograd.

Reply

Leave a Comment