Dragutin Topić trener Tatjani Jelači

Dragutin Topić trener Tatjani Jelači

640
2
Tatjana Jelača

Kako se saznaje, atletičarka Crvene zvezde i rekorderka Srbije u bacanju koplja Tatjana Jelača uskoro bi trebala da dobije novog trenera. Dosadašnja saradnja Jelače i trenera Jovana Jahića je prekinuta, a stav Atletskog kluba Crvena zvezda je da bi njen trener u buduće trebao da bude proslavljeni srpski atletičar Dragutin Topić. Navedenu informaciju potvrdio je i popularni „Top“:

– Bili su kod mene na razgovoru i Tatjana i predstavnici AK Crvena zvezda. Rekao sam im gde mislim da mogu da im pomognem, ali sam im saopštio i u kojim segmentima sam „tanak“. I pored svega ostali su pri stavu da budem budući trener Tatjani. Smatram da je Jelača veliki potencijal i da bi morala biti kandidat za medalju na Olimpijskim igrama u Rio de Ženeiru. Tako ću i koncipirati buduće treninge.

Podeli

Komentari

2 Komentara na "Dragutin Topić trener Tatjani Jelači"

Obavesti me o
avatar
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshock???cooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsad!?ideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
Slike
 
 
 
Audio i video fajlovi
 
 
 

Poređaj po:   najnovijim | najstarijim | najviše glasova
Branko
Gost
Branko
okt 27, 2011 22:10

Mada nisam neki specijalista za atletiku, ako neko zna molicu da mi objasni, ali zar nije logicnije da za trenera se uzima osoba koja ima dodirnih tacaka ili koji se bavio tom disciplinom.Top je vrhunski takmicar i sportista ali ga svi znamo kao takmicara discipline skok u vis osim toga on je dosad mozda bio trener samo svojoj supruzi koja je ukoliko se nevaram isto takmicarka u skoku u vis.

Zeljko
Gost
Zeljko
okt 28, 2011 12:42

Supruga skace troskok.

wpDiscuz