Moja Crvena Zvezda
АтлетикаОстало

Драгутин Топић тренер Татјани Јелачи

Татјана Јелача

Како се сазнаје, атлетичарка Црвене звезде и рекордерка Србије у бацању копља Татјана Јелача ускоро би требала да добије новог тренера. Досадашња сарадња Јелаче и тренера Јована Јахића је прекинута, а став Атлетског клуба Црвена звезда је да би њен тренер у будуће требао да буде прослављени српски атлетичар Драгутин Топић. Наведену информацију потврдио је и популарни „Топ“:

– Били су код мене на разговору и Татјана и представници АК Црвена звезда. Рекао сам им где мислим да могу да им помогнем, али сам им саопштио и у којим сегментима сам „танак“. И поред свега остали су при ставу да будем будући тренер Татјани. Сматрам да је Јелача велики потенцијал и да би морала бити кандидат за медаљу на Олимпијским играма у Рио де Женеиру. Тако ћу и конципирати будуће тренинге.

Повезане вести

2 comments

Branko окт 27, 2011 at 22:10

Mada nisam neki specijalista za atletiku, ako neko zna molicu da mi objasni, ali zar nije logicnije da za trenera se uzima osoba koja ima dodirnih tacaka ili koji se bavio tom disciplinom.Top je vrhunski takmicar i sportista ali ga svi znamo kao takmicara discipline skok u vis osim toga on je dosad mozda bio trener samo svojoj supruzi koja je ukoliko se nevaram isto takmicarka u skoku u vis.

Reply
Zeljko окт 28, 2011 at 12:42

Supruga skace troskok.

Reply

Leave a Comment