Moja Crvena Zvezda
FeaturedБлоговиВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојкаСтоле

Одбојкаши на поправном у Новом Пазару: ‘АЈДЕ!

Овога пута најава неће имати толико везе са самом утакмицом. Тимови играју пети пут у сезони, и све о њиховом скору могли сте да прочитате у претходним најавама, па ће сада фокус бити на нешто друго, много битније.

Екипа Црвене звезде је поражена у првом мечу полуфиналне серије плеј-офа од Новог Пазара након пет сетова. Црвено-бели су доказали више пута да су тим који има победнички менталитет, и на почетку сезоне су добијали практично све мечеве који су отишли у тај-брејк. Потом средином сезоне, почели су да губе сваки меч који је отишао у пети сет, и то се наставило и даље. Као неко ко их годинама прати, знам да тај победнички менталитет нису могли да изгубе преко ноћи. Тачно је да су на крају прошле сезоне изгубили неколико кључних играча, али, поменути почетак сезоне говори да је победнички менатлитет задржан, само се негде „успавао“ успут.

Циљ овог текста није куђење било кога, већ позив да се момци „сете“ да знају, могу, и хоће да победе сваког у овој Лиги. Време је за „буђење“: МОМЦИ, ВИ ТО МОЖЕТЕ! Само ‘ајде да то и докажемо, и зато:

‘АЈДЕ!

ИГРАЈ И БОРИ СЕ!

Идемо до „брејка“!

 Полуфинале плеј-офа, други меч

Нови Пазар – Црвена звезда,

Дворана: „Пендик“, Нови Пазар, среда, 29. 03. 2017. године, 18h

Повезане вести

Leave a Comment