Moja Crvena Zvezda
Блогови

На скупштини у Шапцу?!….Пакао!

Конститутивна седница скупштине на којој је основан званични клуб навијача Звезде, почела је са 15-ак минута закашњења. Сала је била премала да прими све оне који су желели да присуствују. Многи су остали испред улаза, јер физички нису имали где да стану. Шабац је други град у Србији који је основао ову врсту клубова за навијаче. Вече је започело химном спортског друштва, коју је певала пуна хала “Културног центра“ у Шапцу. Ако сте некада били на стадиону, певали песме и у једном тренутку схватите да не чујете себе, то значи да грми. Е, вечерас је грмело.

Пошто је један од иницијатора скупштине, Злаја, поздравио све присутне, честитао свима данашњу славу, Звездашима се обратио Марко Николовски. Циљ нам је да временом дођемо до броја учлањених навијача, налик на клубове као што су Реал и Барселона, рекао је портпарол Црвене звезде, Марко Николовски.

Нећу вам се захваљивати што сте дошли у оволиком броју, јер је то сасвим нормално за нас Звездаше. Треба да будемо једна породица, нас четири милиона. Оснивање клуба овакве врсте је први корак ка томе. Двосмерна комуникација је веома битна и то ће навијачи сада имати прилике да осете. Преко својих представника имаћете повратну информацију из клуба, што је велика промена у односу на досадашњу праксу! Иначе, председник клуба Лукић није био присутан, јер је остао на разговору са играчима, због лоше утакмице против Баната у купу, а због предстојеће утакмице у Ужицу.

Владица Поповић

Окупљенима се после тога обратио и Владица Поповић, легенда клуба, велики господин, прави шмекер, стара гарда.

Није лако носити дрес Црвене звезде. Ја га носим од 1950 године. Салом се проломио спонтани аплауз. Није данас лако ни бити Звездаш, наставио је. Верујте ми, да је бити Звездаш, у спорту, нешто најлепше на свету. Не бих је мењао ни за шта на свету, нити бих икада обукао дрес неког другог клуба. Част ми је што сам овде, што је ова сала премала да прими све оне којима је Звезда у срцу. Немојте да клонете душом. Надам се да ћемо на крају сезоне бити тамо где нам је место, са оба трофеја. И немојте овог момка овде да критикујете много. Он је млад, будућност клуба. Веорватно сад моли Бога да овде нестане струје, да не би морао нешто да каже.

Иначе, не смем да заборавим да поменем да је мали Мићко, Звездина беба, добио највећи аплауз када су сви улазили у салу. Већи од Владице Поповића. Присутан је био и Слободан Маровић, члан Звездине легендарне генерације.

Будите уз нас, а ми ћемо се трудити да вам вратимо победама, али не може се увек ни побеђивати. Знам ја да би ви сад сви волели да дође Реал Мадрид, и да га добијемо 5-0. Али наше жеље нису увек реалне.

Пошто су изгласани председник и секретар новоформираног клуба навијача из Шапца, велики број присутних је похрлио да се слика са малим Мићком, Слободаном Маровићем, Владицом Поповићем. Присутни, али не толико експониран био је и човек који је направио прави процват у маркетингу фудбалског клуба, Горан Броћић.

Уз жеље да се чешће окупљамо и виђамо, растали смо се са нашим гостима. Вече за незаборав и историју. Тренутак и привилегија одабраних, нас у црвено-белом!

Још неколико слика из Шапца..

Препуна сала
Гласање у Шапцу

 

 

 

 

 

 

 

Повезане вести

20 comments

Djomla ludi Sapcanin окт 28, 2011 at 12:02

Hvala bogu i mene su uhvatili lepo crveno-belo vece u mom rodnom gradu……

Reply
Теша_Делија!!! окт 28, 2011 at 09:15

Ja rek’o, nastradao nam Sveta :'(

Reply
Sveta Predić окт 28, 2011 at 09:30

Најбоље,у рођеном граду!Не надај се! 😀

Reply
nenad окт 28, 2011 at 08:22

Koja je ova plavusica u prvom redu na donjoj slici? Ima lepe noge 🙂

Reply
deks окт 28, 2011 at 00:30

Kada sam video ovak naslov ja sam mislio da je na skupsini neko bacio bombu Kakav bre pakao, kakvo poredjenje imate do j…
SABAC JE CELI CRVENO-BELI
mislim da je to bio bolji naslov

Reply
Sveta Predić окт 28, 2011 at 00:33

Jeste,ali niko ne bi usao da procita vest,ako nije iz Sapca. 😀 Ovako,malo……Nije nista bilo zlonamerno!Naprotiv.Afirmativno je!

Reply
Sveta Predić окт 28, 2011 at 00:35

a i to me podseca na ono “od droge beo“,pa mi se gadi!Uvek može bolje,ali da ne menjamo sad! 😀

Reply
Iron окт 28, 2011 at 07:53

Jeste, brate.. i ja se smrzao… mislio neko sranje ispalo…

Reply
Ivan_Ad окт 28, 2011 at 08:45

Ruma isto…. (:

Reply
Sveta Predić окт 28, 2011 at 00:21

Хвала на брзој реакцији! 😀

Reply
ZVEZDA ŠAMPION окт 28, 2011 at 00:09

Svaka čast Šapčani! Kroz ovakve stvari se vidi ko je najveći klub na Balkanu i šire!

Reply
Czv окт 27, 2011 at 22:42

Pitanje za Svetu, ili nekog drugog upucenog Sapcanina: Da li ce se moci uclaniti u klub navijaca ovih dana? Posto trenutno nisam u Sapcu, a zaista bih to zeleo.

Reply
Sveta Predić окт 27, 2011 at 23:01

Moze,ali ako sam dobro procitao statut,potrebno je da budes clan Crvene zvezde,dakle da imas placenu godisnju clanarinu.A mozes se uclaniti kad god hoces.Pokusacu ovih dana da dodjem do informacija gde je odredjeno da budu prostorija kluba navijaca i ostale neophodne informacije,pa cu objaviti.

Reply
Czv окт 28, 2011 at 19:58

Ispunjavam taj uslov 🙂 Hvala ti puno…
Nego moram jos jedno pitanje 🙂 Sta rade ovi LDP-ovci u prvim redovima? 🙂

Reply
Sveta Predić окт 28, 2011 at 23:25

Oni su bili gosti iz opstine i neki ljudi koji su ucestvovali u tehnickom organizovanju ovog skupa!

Reply
delija86 окт 27, 2011 at 22:21 Reply
Vladimir окт 27, 2011 at 22:06

Bravo Sapcani! Jedva cekam da vidim slike, vazno je, da ste se lepo proveli!

Reply
MarkoPolo окт 27, 2011 at 21:19

Mogli bi i neke slike da postavite?

Reply
Sveta Predić окт 27, 2011 at 21:20

Biće kasnije večeras ili sutra ujutro!

Reply

Leave a Comment