Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Канга: „Кад асистирам Боаћију не сумњам да ће наћи пут до гола“

Звездин везиста Гелор Канга ово пролеће почео је у великом стилу. Габонац је у шест кола постигао три гола, забележио четири асистенције и тиме постао један од кључних играча на средини терена.

Јако сам заводовољан како је ова полусезона почела, екипа побеђује и драго ми је што успевам да дам свој допринос на свакој утакмици. Тренер Миодраг Божовић од првог дана има пуно поверење у мене, веома сам му захвалан што ми је дао шансу да се докажем. Надам се да ћу наставити да се одужујем добрим играма. Заиста је посебан осећај прославити гол уз овакве навијаче, у овој полусезони три пута сам то искусио и заиста је тај осећај нешто што пожелиш да се заувек траје — рекао је Канга.

Звездином везисти асистенције значе подједнако као и голови.

За самопоуздање ми подједнако значи и када учествујем у акцији чији је исход погодак. Са Боаћијем се одлично разумем на терену, зато моје лопте најчешће проналазе њега, а када их он прими уопште не сумњам да ће завршити у противничкој мрежи. Радује ме што играмо атрактиван фудбал и постижемо доста голова, то позитивно утиче на астмосферу. Када имаш добре резултате иза себе све иде много лакше.

Црвено-бели у наредном колу на свом терену дочекују екипу суботичког Спартака.

Спартак је на средини табеле, врло им је важно да остваре добар резултат како би обезбидили пласман у плеј-оф тако да очекујем да ће изаћи силно мотивисани и спремни на нападачки фудбал. Ми ћемо у ову утакмицу ући као и у сваку другу, максимално фокусирано. Напорно тренирамо како бисмо остварили нову победу, у доброј смо форми и не видим разлог да не донесемо нова три бода — поручио је Канга.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Pera мар 30, 2017 at 20:06

Grizeš ti bato za sebe videlo se to protiv Spartaka ali na bitnim utakmicama za klub te nema na terenu. Tvoja proigravanja su misaona imenica jer kad si oko šesnaesterca odmah šutiraš. Opet potvrda da igraš samo za sebe i svoj učinak i utisak na potencijalne kupce. Nema te nigde u pravljenju igre za druge igrače. Jedini koji gadja Boaćija je Petković pošto Andjelka nema trenutno. Ne mora svaka lopta da ide na bok u napadu može i kroz sredinu ali vi morate da naučite da postoji i pas igra a ne večito soliranje. I dalje su najinteresantniji igrači tima Račić i Adžić verovatno zbog toga što nemaju kvalitet za prvih 11. Od stranaca samo Fripong. Boaći ne zna ništa sa loptom na zemlji tako da treba sačekati sa hvalospevima. Rile bi trebao da je prvi levi bek jer je najkvalitetniji a Milić je za mene otkrovenje ali nekako imam utisak kad bi bio na Boaćijevom mestu da bi kidao. Ovako se previše troši na krilu. Nisam siguran da bi u ozbiljnoj formaciji Ruiz imao zagarantovano mesto u timu jedino u ovoj kombinaciji kad se vraća da pokriva rupe iza Andjelka jer je ovaj u odbrani loš vade ga centaršutevi. Zamerka ove sezone i za halfove jer nisu ni senka sebe iz prošle sezone, malo učestvuju u igri.

Reply

Leave a Comment