Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатЗвездине легендеКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Ненад Милијаш у клубу 200 – Велика част јер волим овај клуб!

Ненад Милијаш

Ненад Милијаш одиграо је своју 200. утакмицу у дресу Црвене звезде на мечу против Спартака!

Мало је играча у данашње време који су верни своме клубу из љубави. Сведоци смо многих ствари у Црвеној звезди, добрих и лоших, и можемо да кажемо да смо срећни што имамо прилику да је један такав играч у Црвеној звезди!

По лепом јубилеју памтиће се утакмица између Црвене звезде и Спартака. Када је у 83. минуту меча заменио Кангу, Ненад Милијаш је забележио 200. наступ у црвено-белом дресу и тиме постао тридесети фудбалер у историји клуба коме је то пошло за руком, а уз Дејана Миловановића једини играч у последњих тридесет година!

За мене је велика част што сам данас уписао 200. наступ за Црвену звезду, посебно зато што нема много играча у новијој историји Звезде који су успели да сакупе тако велики број утакмица и оставе траг у овом клубу, углавном одлазе раније у иностранство. Још ми је драже што ћу овај јубилеј памтити по победи коју смо остварили, нова три бода су ту и прешли смо још један корак на путу до освајања титуле. Неће бити лако, биће доста борбе, али сматрам да смо најквалитетнија екипа и да ћемо то и доказати – рекао је Милијаш.

Прву утакмицу у црвено-белом дресу Ненд Милијаш одиграо је пре нешто више од десет година.

Дебитантску утакмицу ћу наравно заувек памтити, тај меч ми је много битнији од данашњег јубилеја, осећао сам неупоредиво већу трему, страх… Долазио сам да гледам Звездине утакмице као навијач, нисам ни сањао да ћу их једног дана играти за црвено-беле, а још мање да ћу доћи до ове бројке. Најтеже, али уједно и најлепше је играти у Звезди. Мислим да је лакше играти у највећем клубу у иностранству него на Маракани.

Звездин везиста очекује још много лепих тренутака у црвено-белом дресу.

Нисам играч који јури неке јубилеје или велике бројке, али свакако да ми је ово данас драг јубилеј. Пре свега сам се вратио у Црвену звезду зато што волим овај клуб, волим Србију и најлепше ми је код куће. Сматрам да још могу доста да пружим клубу, могу да играм на врхунском нивоу у нашој лиги и зато сам овде, и поред неких можда уноснијих понуда. Звезда је мени дала много више него што ћу ја икад моћи њој и част ми је што сам данас овде – закључио је Милијаш.

МЦЗ честита капитену јубилеј, уз жељу да прославимо и дупло више!

Повезане вести

1 comment

dejo апр 2, 2017 at 17:47

Milijasu pomogni Zvijezdinoj djeci kad udju u prvi tim na nacin kako ce da se lakse prilagode da oni mogu sto prije da se oslobode budi desna ruka treneru Crvene Zvezde sto se kaze ,Milijasu trazi od svih igraca Crvene Zvezde da se ne preskace sredina terena Crvene Zvezde i da Crvena Zvezda Milijasu igra brze ,posto je povredjen Boaci ,super je sto je Vujaklija debitovao i drago mi je zbog njega sto je postigao dva gola nadam se da ce ih bit jos puno njegovih golova uz njega je jos trebalo ubacit Pavkova ,nadam se da ce u druge meceve isprobat trener Crvene Zvezde Vujakliju ,Pavkova i Milica u spicu napada Crvene Zvezde

Reply

Leave a Comment