Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Четрвти меч полуфиналне борбе: Звездина прва „меч лопта“

Црвена звезда је победом у суботњем мечу стигла на корак од пласмана у финале плеј-офа шампионату Србије, пошто је повела против Новог Пазара са 2:1 у победама, те је само само један тријумф дели од борбе за шампионску титулу.

Оно што посебно радује у другој узастопној победи над Пазарцима јесте повратак сигурности у игри нашег тима. Црвено-бели су били „растрчани“ током читавог меча, па и када су изгубили први сет, малобројна публика је могла да осети да Звездиним одбојкашима ниједног тренутка није било пољуљано самопоуздање. Релативно убедљиво, Црвена звезда је освојила преостале сетове, и најавила још бољу игру следећој утакмици.

Верујемо да ће се успон форме наставити, и да ће црвено-бели бити спремни за четвти меч, који је на програму у уторак. Термин је мало незгодан (16:30h), и утакмица се игра на дан када се кошаркашима Звезде „ломи“ сезона у мечу против подгоричке Будућности, али се надамо да ће одбојкаши имати колику-толику подршку, макар као из трећег меча, када је једна страна сале на Бањици здушно бодрила црвено-беле током читавог меча, иако поново није било организованог навијања.

Друго полуфинале је већ завршено, с обзиром да је Војводина и у трећој утакмици победила Јединство из Старе Пазове, и обезбедила наступ у финалу.

Идемо до нове победе – и финала!

Полуфинале плеј-офа Суперлиге Србије, четврти меч:

Црвена звезда – Нови Пазар,

Дворана: УСЦ „Вождовац“, уторак, 05. 04. 2017. године, 16:30h

 

Повезане вести

Leave a Comment