Moja Crvena Zvezda
ВажноКуп СрбијеФудбал

Гроф одабрао за Младост, неколико измена у односу на Спартак!

У среду, 5. априла, фудбалери Црвене звезде одиграће четвртфиналну утакмицу у најмасовнијем српском такмичењу.

Утакмица је заказана за 19 часова, а Звездин тренер Миодраг Божовић определио се за играче који ће конкурисати за меч.

На списку путника нашло се 18 фудбалера, и то:

Филип Манојловић, Немања Супић, Марко Петковић, Александар Луковић, Дамјан Ле Талек, Абрахам Фримпонг, Михаило Ристић, Стефан Милошевић, Мичел Доналд, Марко Полетановић, Урош Рачић, Ненад Милијаш, Гелор Канга, Андрија Луковић, Срђан Плавшић, Немања Милић, Славољуб Срнић, Лука Аџић, Предраг Сикимић, Ричмонд Боаћи, Петар Орландић.

Повезане вести

8 comments

Omladinac апр 5, 2017 at 17:55

Tragikomedija po ko zna koji put. Ni na kup utakmici nema Pavkova koji je placen podseticu vas 300.000 evra! Nema ni Vujaklije koji je u subotu dao dva gola i doneo nam pobedu protiv Spartaka, ali su zato tu dva velemajstora Sikimic i Orlandic. Ljudi koji su jesenas zauzimali mesto Ilicu, sada ga zauzimaju Vucicevicu. I kako uopste oni igraju sada? Bila je prica da obojica odlaze. Ok, za Sikimica razumem ima 34 godine i na kraju sezone najverovatnije zavrsava karijeru, ali sta je sa Orlandicem? Kako se za njega naslo mesto u timu, a za mladog i perspektivnog Ilica nije? Sta je on to pokazao da bi i dalje bio na nasem platnom spisku? Stanje u FKCZ je vec dobrih 8-9 godina zalosno, ali ovo sto se sada desava je zaista fascinantno. Mi imamo 6 napadaca (ako ih tako mozemo nazvati, cast izuzecima), a igramo sa jednim. U isto vreme nemamo rezervnog stopera i desnog beka. Zaista je stanje u klubu bolesno haoticno. Titulu cemo mozda i osvojiti jer ima u ekipi nekoliko igraca koji u igri koriste i mozak, ali za Evropu stvarno ne znam sta ce biti. Zaista ce nam trebati puno srece (u zrebu, a i na terenu) da udjemo LE, a o LS necu ni da pricam. Neka nam je Bog u pomoci.

Reply
Hadži Dragan апр 5, 2017 at 16:14

Grofe gde je Pavkov?Šta više hoćeš sa Sikimićem i Orlandićem,pa oni nemaju mesta ni u Brodarcu?

Reply
LA[K]I апр 5, 2017 at 14:11

Gde je Vujaklija? Zasto Pavkov koji je placen 300.000 evra ne dobije sansu ispred Orlandica i Sikimica koji na leto napustaju klub? Gde je Vucicevic? Ako ga nema na kup utakmici kada ce dobiti sansu? Zaista mi je smesan ovaj spisak. Ako je sta svetlo u svom ovom crnilu to je sto ce u protokolu biti Lukovic, Adzic i Racic i nadam se da ce oni biti starteri.

Reply
Otpisani101 апр 5, 2017 at 13:43

Iskreno…jedva cekam da se zavrsi sezona i ako ima malo pameti kod terzica da se zahvali grofu i nadje boljeg trenera…grof voli da nervira navijace i to je to…dok komsije u kupu igraju u najjacem sastavu,grof po obicaju eksperimentise…igraju dva dubara orlandic i sikimic i dokle vise???…pavkov od 300 000 evra nece videti ekipu a vujaklija posle dva gola nije u protokolu…bravo grofe i vreme je da odes iz zvezde i ne ucenjujes upravu u svakoj pauzi u prvenstvu…

Reply
Иван апр 5, 2017 at 10:14

Каквих 18 кад на овом списку има 21 играч?

Reply
Vuk апр 5, 2017 at 09:46

Kakav spisak putnika kad igramo na Marakani?

Reply
dejo апр 5, 2017 at 09:38

Zasto nema u ovom sastavu Vujaklije u Crvenoj Zvezdi Grofe ,zar nije dovoljno sto je dao gol Vujaklija protiv Spartaka u Crveno belom dresu da nastupi protiv Mladosti , Grofe kakvi su ti ova dva panja od Orlandica i Sikimica sastavu Crvene Zvezde da se oni nadju u sastav kad ni jedan ni drugi ne zasluzuje da se nadje protiv Mladosti u sastavu Crvene Zvezde

Reply
Gojko апр 5, 2017 at 19:12

Navijaci Crvene Zvezde jedva cekaju da Bozovic ode natrag u Rusiju.

Reply

Leave a Comment