Moja Crvena Zvezda
ВажноКуп СрбијеНајновијеФудбал

Луковић: „Овакве утакмице су увек незгодне јер нема поправног“

Александар Луковић је и у четвртфиналу Купа Србије као капитен предводио фудбалере Црвене звезде, и успео је да се упише у стрелце.

Најбитније је да смо победили. Прво полувреме смо солидно одиграли, али имали смо пад концентрације и примили смо гол у 45. минуту, што не сме да нам се дешава. Веома смо брзо преокренули, и Младост је остала са играчем мање, па смо рутински привели утакмицу крају. После пет година смо се пласирали у полуфинале. Овакве утакмице су увек незгодне јер нема поправног. Показало се по ко зна који пут да ова екипа има карактер да преокрене резултат — истиче Луковић.

Звездин капитен је био сигуран са беле тачке и постигао је седми гол ове сезоне, а други у Купу.

Мој седми гол, јесте, али то ми није толико битно. Увек је лепо постићи гол, али много ми је драже када га не примимо. Зхвалио бих се људима који су данас дошли да нас подрже. Окрећемо се наредној утакмици против Рада, следи нам нешто згуснутији распоред, али то је оно за шта се спремамо.

Гелор Канга је желео да изведе најстрожу Кангу, али је пенал ипак извео капитен.

Ништа се није десило. Ја сам задужен за пенале, Канга је желео најбоље, али зна се ко у екипи шутира пенале — објаснио је Луковић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

3 comments

Rajčić апр 6, 2017 at 17:26

Darko Pančev naša legenda sportski direktor Vardara, blaža pijani direktor Zvezde, pametnom dosta

Reply
dejo апр 6, 2017 at 10:37

Lukovicu ti si velika rupa u odbrani Crvene Zvezde kao Petkovic isto to za Le Taleka isto mislim kao i Orlandica i Sikimica ova dva zadnja su pravi panjevi ,Crvena Zvezda mora da ima puno bolji stoperski tandem ako ne misli da prima olako golove u Evropi

Reply
Milan апр 6, 2017 at 10:48

Donald nije momentalno u formi, ali je ubedljivo naš najbolji igrač, što se tiče ekipe jad i beda smo jednostavno mi se gadi, kad onaj krm.k debeli ima primedbu na suđenje, Elvis Prisli dno dna

Reply

Leave a Comment