Moja Crvena Zvezda
ВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Четврти трофеј у низу у Бугарској

Омладинска школа ФК Црвена звезда као да се претплатила на трофеје у суседној Бугарској. У последњих седам месеци, трофеје за прво место на турнирима у Бугарској донела су следећа годишта: 2003, 2006 ,2007 и сада 2002.

Генерација 2002 је отишла ма турнир отварања академије фудбалског клуба Лудогорец у Разграду. Учесници турнира били су: Стеауа Букурешт, Левски Софија, Краснодар, Ботев, Лудогорец и Црвена звезда.

После добрих игара у групи, победом над Ботевом 3:1 (аутогол и два гола Радуловића) и нерешеног резултата са Левским 0:0, као прва у групи Црвена звезда се пласирала у финале. Тамо ју је чекао домаћин Лудогорец који је у претходној утакмици победио Краснодар и обезбедио финале.

У финалној утакмици после регуларног дела било је 0:0, а након извођења једанаестераца, остварена је победа 4:2. Црвена звезда је све утакмице одиграла одлично, и заслужено је освојила турнир.

На финалној церемонији и отварању академије присуствовали су председник владе Бугарске, потпредседник ФС Бугарске као и власници фудбалског клуба Лудогорец.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment