Moja Crvena Zvezda
ВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Голманизација #5 – припрема за кампове!

Пројекат Омладинске школе ФК Црвена звезда под називом „Голманизација“ и даље се показује као један од најуспешнијих у последњих неколико година.

Црвена звезда, у складу са позитивним тенденцијама у Омладинској школи, по 5. пут организује отворено-селективни тренинг за голмане узраста од 2004. до 2009. годишта.

Тренинзи ће се одвијати по плану и програму рада координатора голмана Омладинске школе Душана Гашића, носиоца програма националне лиценце за тренере голмана, као и УЕФА „А“ лиценце за тренере голмана.

У понедељак, 10. априла 2017. са почетком у 13:30, на теренима изнад јужне трибине стадиона „Рајко Митић“ чекају вас тренери голмана Омладинске школе ФК Црвена звезда: Милорад Марић, Бранко Катић, Стефан Радуловић и вођа пројекта Душан Гашић.

Молимо кандидате да дођу 30 минута раније испред свлачионица Омладинске школе са свом потребном опремом за тренинг (копачке, тренерка, рукавице).

Позивамо и све голмане који су били на претходним Голманизацијама да поново дођу на Маракану како бисмо видели њихов напредак!

Стеван Дика Стојановић — капитен из Барија, Предраг Рајковић — капитен омладинске селекције Србије првака света са Новог Зеланда 2015, и наравно Филип Манојловић — први голман нашег сениорског тима, чекају своје наследнике.

Многи голмани са претходних Голманизација су се већ пријавили за наше летње кампове, јер тамо имао специјалан СЕДМОДНЕВНИ рад са њима!

Позивамо и остале родитеље голмана да на време пријаве своју децу у три смене кампа на Златибору, јер је укупан број учесника кампа ограничен на првих 150 пријава.

Смене су:

17.06. — 24.06.
24.06. — 01.07.
01.07. — 08.07.

у хотелу Wai Тai, исто као и прошле године.

Ако вам датумски ове смене не одговарају пријавите се на кампове:

Јахорина 15.07. — 22.07.2017.
Терме Чатеж 23.07. — 29.07.2017.

Буди и ти део Звезде!

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment