Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаРегионална лига

Карте за финале АБА од данас у продаји, одређене цене!

КК Црвена звезда мтс пушта у суботу у продају карте за прве две утакмице финала АБА иге са Цедевитом, које су на програму у понедељак и уторак. Осим повољних цена, купце „пакета“ за два меча очекује додатни попуст. Карте у свим пословницама Евентима.

Кошаркаши Црвене звезде мтс завршили су сплетом више различитих околности велику евролигашку сезону у којој су забележили чак 16 победа, и сада се у потпуности окрећу изазовима које доноси финале АБА лиге, и мечеви са старим ривалом екипом „Цедевите“. Финална серија игра се на три победе, серија почиње утакмицама 11. и 12.априла, након дана паузе (среда) сели се у Загреб где се игра трећи 14.априла, четврти (уколико буде било потребно) на програму је већ 15.априла…

Прва утакмица игра се у понедељак у дворани „Александар Николић“ са почетком у 19 часова, друга само 24 сата касније на истом месту (уторак 18.30 часова)

КК Црвена звезда мтс у сарадњи са Евентимом пушта у суботу у 12 часова у продају „везани“ пакет карата за прве две утакмице коју црвено-бели организују.

Цена карата за ове утакмице је нижа него она која је важила за мечеве КК Црвена звезда мтс у регуларном делу сезоне, а клуб је такође одлучио да додатни снизи цене улазница за оне који се буду одлучили да купе „пакет“ карата за прву и другу утакмицу:

Трибине А,Б,Ц и Д – 300 динара (комплет И и ИИ утакмица 500 динара)
Партер Б и Партер 4 – 500 динара (комплет И и ИИ утакмица 800 динара)
Бела и Плава ложа – 700 динара (комплет И и ИИ утакмица 1200 динара)
Ложа – 900 динара (комплет И и ИИ утакмица 1600 динара)
Почасна места – 5000 динара (комплет И и ИИ утакмица 8000 динара)
Почасна места бочно – 2500 динара (комплет И и ИИ утакмица 4000 динара)

Кошаркаши Црвене звезде мтс се враћају у Београд у суботу увече и одмах почињу припреме за први меч са екипом Цедевите, а клуб још једном позива све навијаче да испуне дворану „Александар Николић“ и буду огромна, највећа подршка тиму у ономе што је наведено као први и највећи циљ црвено-белих за ову сезону: освајање АБА лиге и одлазак у нову сезону ЕЛ.

КК Цревна звезда мтс

Повезане вести

1 comment

CIGANIN74 апр 8, 2017 at 11:36

SAD JOS JACE!

Reply

Leave a Comment