Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Петковић: „Били смо довољно паметни да не прокоцкамо предност, већ да је само увећамо“

Убедљивом победом над Радом на Бањици фудбалери Црвене звезде обезбедили су прво место пред плеј-оф. Свој други гол у црвено-белом дресу, а четврти на данашњој утакмици постигао је десни бек Марко Петковић.

Добро смо отворили овај меч, за разлику од неколико претходних пута када нисмо ушли у утакмицу на прави начин. Нисмо имали среће да из прве шансе у трећем минуту постигнемо гол, али, срећом, Плавшић је врло лепом соло-акцијом, када је било најважније, постигао гол. После тог поготка све је било много лакше и без већих проблема смо тријумфовали на крају.

До плеј-офа Звезди је остао сусрет са Борцем.

За нас је генерално гостовање на Бањици незгодно, али то данас није био случај. Били смо довољно паметни да не прокоцкамо предност, већ да је до краја само увећамо. Значи нам што смо овом победом обезбедили прво место пред плеј-оф и поделу бодова. Ипак, наравно да нам је јако важно да победимо и у наредној утакмици како би остала иста бодовна разлика.

Успон форме Звездин десни бек потврдио је и голом на данашњој утакмици.

У последње време се налазим у доброј форми, радује ме што награда стиже у виду поготка. За разлику од прошле утакмице, овог пута је Канга мени асистирао. Добро сам искористио његов шут, реаговао главом и поставио коначан резултат — закључио је Петковић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Vuja NBG апр 10, 2017 at 19:39

ŠTA TI PRIČAŠ,NAJGORI BEKU U ISTORIJI KLUBA?

Reply

Leave a Comment