Moja Crvena Zvezda
ВажноПријатељске утакмицеФудбал

„Б“ тимови: Црвена звезда – Чукарички 3:2 (1:1)

Фудбалери Црвене звезде забележили су прву победу у оквиру лиге за „Б“ тимове.

Терен: Спортски центар у Старој Пазови
Судија: Милош Ђорђић
Стрелци: Милијаш у 28′, Орландић у 60′ и Вучићевић у 86′ за Црвену звезду, а Мандић у 8′ и Радоњић у 60′ за Чукарички.

Црвена звезда: Кахриман, Вивеирос, Стојић, Рачић, Милошевић, Полетановић, Милијаш, Аџић, Срнић, Вујаклија, Сикимић.
Резерве: Миловић, Милуновић, Руиз, Сенић, Ан. Луковић, Вучићевић, Орландић.

Чукарички: Пајовић, Башановић, Мандић, Копитовић, Реган, Лагатор, Милојевић, Радић, Радоњић, Матић, Јевтић.
Резерве: Караџић, Шарић, Мехмедовић, Видосављевић, Илић, Величковић.
Црвена звезда је и на овој утакмици лиге „Б“ тимова наступила у формацији 4-4-2, са Сикимићем и Вујаклијом у шпицу напада.

Чукарички је боље отворио утакмицу, и већ у 8. минуту Станиша Мандић је искористио добар центаршут са бока и главом погодио мрежу. Црвена звезда није имала много прилика у првом делу игре, али ону у 28. минуту је успела да крунише голом. После напада на десној страни и центаршута Срнића, Сикимић је главом лопту спустио до Милијаша. Наш капитен ју је прихватио и прецизним ударцем успео да поравна резултат.

У полувремену је тренер Божовић у игру послао Милана Сенића, Џона Руиза који се опоравио од повреде, Вању Вучићевића и Петра Орландића. Овај нападачки тандем показао се као расположенији за игру. У 60. минуту након добрих потеза и асистенције Вучићевића, Орландић је са 15 метара успео да донесе Звезди предност. Чукарички је након тога у два наврата имао одличну прилику за изједначење, али се заиста сјајним интервенцијама истакао Дамир Кахриман. Нажалост, наш голман није ништа могао у 80. минуту; Радоњић је успео да га заобиђе у ситуацији „1 на 1“ и донесе Чукаричком изједначење.

Победу црвено-белима донео је Вања Вучићевић. Добар контранапад Црвене звезде текао је преко Руиза, овај је пронашао нашег младог нападача који одличним ударцем тресе мрежу и поставља коначан резултат.

Повезане вести

4 comments

dejo апр 11, 2017 at 14:00

Sikimic i Orlandic su obicna drva od igraca po meni ,Grof bi trebao da isproba trojku u napadu Crvene Zvezde Vucicevic ,Vujaklija i Boaci pa naprimjer da Boaci igra poluscica a Vucicevic i Vujaklija da igraju u spicu napada ispred njega ,naprimjer sastav ovako da bude Manojlovic ,Viveiros ,Racic i Frimpong ,Milosevic ,Kanga ,Ruiz ,Luka Adzic ,Boaci ,Vucicevic i Vujaklija ,autore svaka vam cast sto ste me poslusali zahvaljujem ,nadam se da ce B tim Crvene Zvezde da osvoji titulu u kojoj igraju B timovi Srbije nadam se da ce bit jos vise ekipa i da ce dolazit gledaoci da prisustvuju utakmicama B timova

Reply
LA[K]I апр 11, 2017 at 16:55

Mislim da bi najbolja formacija bila sa dva napadaca, tj. 4-4-2 gde bi starteri bili Vujaklija i Boaci, a Vucicevic izmena i povremeni starter. Decko ima 19 godina i vec bi trebalo da dobija sansu i da se uklapa u prvi tim. U Partizanu mladi igraci u prvom timu debituju vec sa 16-17 godina i do 19-e godine igraca Partizan dobija ozbiljne ponude iz inostranstva i tako vec godinama u nazad. Ljudi u ogromne pare tako obrnuli. Da ne pricam sta radi Dinamo iz Zagreba koji od omladinaca za jedan prelazni rok zaradi vise novca nego mi u predhodnih 20 godina kad se sve zajedno sabere. Kod nas omladinska skola dugo nije ni radila ozbiljno. Za vreme Lukica i Adzica nismo u prvi plan izbacili nijednog omladinca. Imamo sad jednu jako dobru generaciju mladih igraca u vidu Vucicevica, Racica, Viveirosa, Adzica, pa i Milosevica i Lukovica, ali oni su vec prerasli omladince i sad bi vec trebali da budu ozbiljni prvotimci, ali kod nas sve naopako. Steta bi bila da takve bisere ispustimo.

Reply
LA[K]I апр 10, 2017 at 19:08

Pa mene bi na Grofovom mestu bilo sramota da deda Sikimic sedi na klupi, a da nema mesta za Vucicevica koji je danas POKIDAO!!! Decko je danas odigrao kao da mu je 29 i kao da je prosao sito i reseto, a ne kao da je decko od 19 godina. Ako mu damo adekvatnu sansu mogao bi biti nasa najbolja investicija od raspada Juge. Sramota sto ne dobija sansu bar sa klupe!

Reply
marshal105 апр 11, 2017 at 08:39

ni adzica koji igra strasno i brzje kao strela a i racica

Reply

Leave a Comment