Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Радоњић: „Момци и ја очекујемо сутра још бољу атмосферу и амбијент, мислим да смо то заслужили!“

Тренер Црвене звезде мтс Дејан Радоњић захвалио се навијачима на подршци и упутио позив да заузму своје место на трибинама дворане “Александар Николић“ и у другом мечу финалне плејоф серије који се игра већ сутра од 18 и 30.

Кошаркаши Црвене звезде мтс направили су први корак до коначног циља. Црвено-бели су у првом мечу финалне плејоф серије АБА лиге савладали Цедевиту резултатом 81:66 уз обилату помоћ са трибина. Наиме, готово 6.000 људи испунило је дворану “Александар Николић“ и у важним тренуцима утакмице допринело да Звезда преломи меч у своју корист.

Значај навијача апострофирао је и тренер Дејан Радоњић на конференцији за штампу након утакмице, позвао их да и сутра заузму своје место на трибинама и помогну црвено-белима да направе корак више ка зацртаном циљу.

„Нисам нешто презадовољан мечом зато што знам да нас и у уторак чека тежак задатак. У овим серијама изузетно је опасан други меч. Имамо искуство од пре пар година када смо направили разлику против Партизана и мисли смо да је то – то, али то није било реално“, рекао је Радоњић, а потом додао:

“Цедевита је показала квалитет вечерас. Крајњи резултат није реалан однос снага, нити је икада био. Почетак утакмице је био сјајан за њих, користили су сваку ситуацију и искористили су свој квалитет и ми смо морали да изгарамо на терену, а ту је била веома значајна симбиоза терена и трибине. Амбијент је стварно био добар. Баш добар. Момци и ја очекујемо сутра још бољу атмосферу и амбијент. Мислим да смо заслужили да то буде тако“, рекао је Радоњић.

Звезди је потребна подршка. С тога, у уторак од 18 часова и 30 минута сви у дворану “Александар Николић“!

Повезане вести

2 comments

ana osmajic апр 11, 2017 at 17:29

NAPRED ZVEZDA VOLIMO TE SVI!!!SAMO TAKO NASTAVI!!!!!!!!
!!

Reply
Verni do groba.Br.Cg. апр 10, 2017 at 22:00

Delije Bar uz vas….SAMPIONI….GAZI…

Reply

Leave a Comment