Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Стојсављевић пред други меч серије: „Желимо брејк!“

Одбојкаши Црвене звезде у понедељак (17,30 часова) играју други меч финалне серије плеј-офа Суперлиге Србије у Новом Саду против Војводине НС семе, која води са 1:0 у победама.

Први меч Новосађани су решили у своју корист резултатом 3:0 по сетовима 25:21, 25:22, 25:17. Црвено-бели желе да се реванширају, направе брејк и изједначе пре него што се серија пресели у Београд.

Као и пред сваки меч, желимо да уђемо у утакмицу са намером да нападнемо противника, да покушамо да победимо на њиховом терену и направимо брејк. Војводина је у првој утакмици играла стварно феноменално. Имали смо своје шансе у првом и другом сету, добро смо их отварали и играли до неког 12, 13. поена, а после смо стали. Војводина је умела да то искористи и заслужено победи – истакао је Душан Стојсављевић, примач сервиса Црвене звезде, а онда је додао:

Звезда и Војводина су равноправне екипе. Има још доста да се игра. Идемо у Нови Сад са намером да победимо и изједначимо, како би нам било лакше да пробамо да дођемо до коначног тријумфа на нашем паркету – рекао је Стојсављевић.

Друга утакмица финалне серије плејофа Суперлиге Србије између Војводине НС семе и Црвене звезде игра се у понедељак 17. априла од 17,30 часова у дворани СПЦ Војводина у Новом Саду, уз директан ТВ пренос на РТС-у. Меч ће судити Горан Градински и Александар Петровић.

Резултат у серији је 1:0 за Војводину, а екипа која прва стигне до три тријумфа у серији постаће шампион Србије.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Ivan апр 16, 2017 at 19:07

Ajde Zvezdo!

Reply

Leave a Comment