Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Звездина друга шанса за „брејк“

У понедељак је на програму други меч финалне серије плеј-офа шампионата Србије. Војводина је у првом мечу искористила предност домаћег терена, а исто ће покушати да уради и у другој утакмици и стигне на корак од титуле шампиона Србије. Са друге стране, Црвена звезда би победом направила „брејк“, и направила велики корак ка шестој узастопној титули.

Поменути први меч завршен је у три сета, а оно по чему је тај меч био специфичан јесте што је Звезда доста добро играла сваки од њих до техничког тајм-аута. Као по правилу, наша екипа би онда једноставно стала, док би Војводина подигла нови игре, и долазила до серија од по три-четири поена, које би се касније показале као преломне.

Изјаву и очекивања Стојсављевића пред овај меч, можете погледати овде.

У дуелу два најтрофејнија српска тима увек се очекује велика борба и празник одбојке, па нам за крај остаје само да позовемо навијаче, пре свега из Новог Сада и околине да буду у понедељак у хали, и помогну нашем тиму да дође до изједначења у серији. Обезбеђен је и директан телевизијски пренос, за оне који не буду у могућности да прате меч уживо (РТС).

Улаз у халу је бесплатан.

Идемо до победе, и“брејка“!

Финале плеј-офа Суперлиге Србије, други меч:

Војводина НС семе – Црвена звезда,

Дворана: мала сала СПЦ „Војводина“, понедељак, 17. 04. 2017. године, 17:30h

Повезане вести

Leave a Comment