Moja Crvena Zvezda
ВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Дејан Станковић увек уз Звезду

Генерација 2006 ФК Црвена звезда успешно је учествовала на турниру у Милану. У конкуренцији 16 екипа старијих годину дана од наше, освојено је треће место.

Вођа пута Дејан Станковић, члан Омладинске комисије нашег клуба, изнео је своје утиске:

Турнир је био одлично организован, имали смо максималну помоћ домаћина и одличну комуникацију са свим релевантним особама турнира. Фер-плеј је био на високом нивоу, а акценат је стављен на дружење саме деце. Одиграли смо пет утакмица у три дана и победили на четири меча, а у полуфиналу смо заустављени. Посебне похвале смо добили од стручног штаба Интера из Милана и Академије Интернационале, који су врло пажљиво пратили све наше утакмице. Међу кључним организаторима овог престижног турнира био је и наш бивши фудбалер Дејан Станковић – имењак вође пута, без чије материјалне помоћи наша екипа не би ни отпутовала у Милано. На крају турнира, након освојеног трећег места, свим играчима ФК Црвене звезде наш бивши ас и његова супруга Ана су поклонили по једну тренерку ФК Интер. Надамо се да ће организатор турнира позвати наш клуб и следеће године.

Тренер ове селекције Марко Милић такође има позитивне импресије:

Наши дечаци су сјајно репрезентовали свој клуб и земљу. Презадовољан сам односом играча на терену и ван њега. И поред пораза у полуфиналу деца су показала карактер и психички се подигла у победи за треће место. Свака утакмица нам је праћена од стране групе тренера из Академије Интера и искрено су били изненађени нивоом техничко-тактичке обучености генерације 2006. Лично сматрам да су дечаци испунили већину мојих захтева и уз добар рад у наредном периоду сигурно можемо очекивати играче који ће бити на добром путу да заиграју и за први тим Црвене звезде. Окрећемо се даљем тренажном раду на обуци деце и припреми за нове турнире у Србији и иностранству.

Честитамо овој сјајној генерацији и захваљујемо се још једном Дејану Станковићу, великом човеку и фудбалеру.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

dejo апр 20, 2017 at 20:56

Bravo Deki Stankovicu sto pomazes Crvenoj Zvezdi ,nadam se da si nasao medju Zvezdinom djecom svog naslednika buduceg u Crveno belom dresu ,Deki Stankovicu pokusaj da i sledece sezone isto godiste i jos neka od godista ucestvuju na turniru u Milanu

Reply

Leave a Comment