Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Четврти меч финалне серије: Звезда игра за мајсторицу

Одбојкаши Црвене звезде и Војводине одиграли су у четвртак још један занимљив меч, који је поново био врло неизвестан, иако је завршен у три сета. На нашу жалост, Ноосађани су били за нијансу бољи у сваком од њих, што им је било довољно да врате „брејк“, и дођу на корак од шампионске титуле.

Интересантно је да су и прва два меча завршена у три сета. У првом је победила Војводина, у другом јој се Звезда реванширала. Евидентно је да су тимови приближног квалитета и да ће ситнице одлучивати о овогодишњем шампиону Србије. Војводина, која има највише трофеја националног шампиона, жели да освоји овај пехар после десет година паузе, док Звезда жели да настави петогодишњи низ и изједначи се са Војводином по броју трофеја у овом такмичењу. Оба тима су свесна улога, за сада је циљу ближа Војводина, али се наша екипа сигурно неће предати, већ ће покушати да победом у недељу одведе серију у мајсторицу.

Публике и даље скоро да нема, око 400 гледалаца је присуствовало прошлом мечу, што је за једну финалну серију премало, нарочито имајући у виду трофејни низ нашег тима, али тако је већ годинама. У недељу се свакако игра последњи меч у сезони у Београду (верујем не и у серији), тако да је последња шанса да се момцима пружи подршка коју одавно заслужују.

Идемо до нове победе – и продужетка серије!

Финале плеј-офа Суперлиге Србије, четврти меч:

Црвена звезда – Војводина НС семе,

Дворана: УСЦ „Вождовац“, недеља, 23. 04. 2017. године, 18h

Повезане вести

Leave a Comment