Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаМлађе категоријеНајновијеФудбал

Из Звезде најављују неколико омладинаца као стартере у првом тиму наредне сезоне

Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић са много оптимизма говорио је о младим фудбалерима Црвене звезде од којих се очекује да буду носиоци Звездине игре током наредних година.

У категорију омладинаца и кадета довели смо све најбоље играче из Србије који су могли да се доведу. Имамо право богатство. Следеће године ћемо озбиљно да станемо иза форсирања деце из наше омладинске шкооле. Прошле године то нисмо могли јер нису били стасали још увек. Од јесени ће већу улогу да имају и Рaчић и Аџић, као и браћа Илић, Вељко Николић, Југ Станојев и остали. То су бисери. Исфорсираћемо их и од њих очекујемо огроман приход. Када сам прошле године рекао да ће Звезда приходовати 15 милиона од пројекта Звездине деце, многи су то са подсмехом доживели, а ми смо тај приход остварили. Сада вам кажем да ће Звезда од ове деце приходовати између 25 и 30 милиона евра. За годину до две, ми ћемо бити потпуно стабилан клуб спреман за европске изазове — уверен је Терзић.

Он каже да је Црвена звезда и ове сезоне покушала да пружи шансу младим играчима.

И ове сезоне смо имали три релативно млада играча, Плавшића, Манојловића и Ристића. Најближи њима нису били сазрели. Лука Аџић, Урош Рачић и Вања Вучићевичћ су у овом моменту најближи, а видећемо како ће остали да се наметну, да ли ће искочити Јовељић, браћа Илић или Вељко Николић. У нотесима су великих клубова, имају озбиљну тржишну цену. Сви имају дугогодишње уговоре, прошла су времена кад су млади одлазили из Звезде, а ту мислим на Максимовића, Јанковића, Симића… Наредне сезоне ће сигурно три или четири клинца да буду стартери, јер желимо да направимо пројекат Звездине деце број два — рекао је Терзић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

dejo апр 25, 2017 at 16:23

Nadam se da Terzicu neces da ostavis na klupi Crvene Zvezde Grofa jer on nece da pruzi Zvezdinoj deci sansu tako da treba Crvenoj Zvezdi drugi trener predlozi Mihajlovic ,Nenad Lalatovic ,Bratislav Zivkovic i Rajevac

Reply
Србин са Космета апр 25, 2017 at 13:53

Богу хвала да сте се дозвали памети!
Стално пишем о томе да то треба урадити и на тај начин вратити дугове.Интересантни су још Станојев,браћа Илић,Романић,од још млађих Костић,Торбица и Гаврић…

Reply

Leave a Comment