Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатКлупска дешавањаКонференције за медијеКуп СрбијеНајновијеФудбал

Божовић: Сада су нам најпотребнији навијачи (ВИДЕО)

Божовић пред Чукарички

Тренер Црвене звезде Миодраг Божовић изнео је очекивања пред први меч полуфинала Купа Србије, који се у среду, 26. априла, од 16:30 игра на Бановом брду. Састају се Чукарички и Црвена звезда.

Предстоје нам две тешке утакмице јер Чукарички је екипа која има добар квалитет, и ово такмичење виде као начин за излазак у Европу. Наравно, и ми желимо дуплу круну, и надам се да ћемо остварити резултат који је добар и који ће нам олакшати улазак у финале. Нерешено или победа, то је за нас добар резултат пред реванш, али, понављам, неће нам бити лако. Даћемо све од себе, али мислим да се ништа неће решити на Бановом брду — рекао је Божовић.

Под знаком питања је наступ Михаила Ристића.

Ристићу је натечен лист јер је добио ударац, па не знамо да ли ће играти. Анђелковић је у конкуренцији за тим, а Милић још није спреман.

Полуфинале Купа се налази помало и у сенци догађања и изјава које се претходних дана могу чути у медијима.

Не бих желео да доливам уље на ватру, да не бих изазвао можда неку серију саопштења, то нам није потребно. Боље ми је да ћутим. Мишљење имам, наравно. Мислим да се ствара много ружна атмосфера у Србији око фудбала, и није ни чудно што нема навијача. Овде ништа лепо не може да се прочита о фудбалу — рекао је Звездин тренер, и позвао навијаче да подрже екипу у овом, како каже, најважнијем тренутку.

Ми треба да играмо и побеђујемо зато што смо ми Црвена звезда и зато што смо највећи клуб у Србији. Позвао бих навијаче Црвене звезде да нас подрже до краја ових такмичења јер никад нам подршка није била потребнија. Због пропаганде која се подиже око Црвене звезде, а на којој би могао и Гебелс да им позавиди. Свима који је стварају. Ту мислим и на неке људе из клуба. Зато нам сада требају навијачи. Није добра атмосфера која се прави против странаца, против мене, прави навијачи треба да знају да ту има много бoтова, исценираних прича. Ако је клуб изнад свих нас, онда није важно ко је тренер и који су играчи већ је важно да Звезда освоји трофеје. Када се заврши првенство, е онда треба да подвучемо црту и да видимо шта је ко урадио. Али, сада, сада нам треба само јединство, јер имамо против себе озбиљне противнике. Не противника, него противнике. Две године смо први, „две године намештамо“, две године смо државни пројекат… и можда некоме одговара да на Маракану поново дође Раднички из Крагујевца, да позајми дресове од нас и да победи Црвену звезду. Можда то неко воли и то очекује, али ја се надам да тога више бити неће. Звезда има моћ зато што има народ уз себе. Србија има 7 милиона становника, 5 милиона навија за Звезду, плус дијаспора. То је велика моћ, и што се више сплетки прави, нас више срећа служи — рекао је Божовић.

Погледајте целу конференцију.

Uživo – Konferencija pred Čukarički

Gepostet von FK Crvena zvezda am Dienstag, 25. April 2017

Повезане вести

5 comments

otpisani101 апр 25, 2017 at 22:52

Moram da kazem jednu stvar…terzic ne moze da bude kriv za blamaze u 3 derbija…igru postavlja bozovic,strance je trazio bozovic i tim sastavlja bozovic…kada je prosle sezone ubedljivo titulu osvojio bozovic,niko nije hvalio terzica…pa je posteno kada kudite bozovica,manite se terzica…ovi koji traze zvezdinu decu…od ovo sto gledamo u vidu racica i adzica,zvezda ne bi bila ni peta na tabeli…adzicu ne moze da prodje ni jedan jedini dribling a ni centarsut…racic protiv borca najgori…milic i srnic su bolji od ruiza,mozda i vujaklija od boacija ali zvezdina deca???…pa da ima talenata u zvezdi poput dejana stankovica ili vidica,sigurno bi igrali…terziceva najveca greska je sto ce opet pregovarati sa grofom da ostane…najbolje resenje je da osvojimo titulu i oprostimo se od grofa…

Reply
maxmasina111 апр 25, 2017 at 17:22

Bravo Grofe, smekerski, Zvezdaski. Podrska i idemo ka trofejima.

Reply
Darko апр 25, 2017 at 16:53

Gadi mi se ovaj fk. Zamislite, gadi mi se moja Zvezda. O Terzicu i ostalim clanovima uprave da ne pisem, Samoproglaseni Grof je prica za sebe, iskusni Lukovic,Le Talek, Petkovic, Ristic (nikad nece biti nista od njega) i ostale zvezdice su daleko od fudbalera. Zacarani krug, zemljaci, verujte mi. Krene sezona odigramo nesto, bice bolja selekcija u zimskom prelaznom roku (sanjamo ili nas terza vozi), normalno promasimo sa „pojacanjima“ pa se vadimo na letnji prelazni rok, tu nam ode pola tima i dodju jos gori. Usput ispadnemo od Bugara i ostalih amatera. Dug sve veci, naravno. A gde su klinci??? Gde je igra??? Gde je plan??? Gde je kondicioni trener bre??? Cemu se mi nadamo????!!! Sever je prazan a svi su kao uz Grofa. Ma da. Ja promenim kanal kad vidim da ovi dunsteri igraju, vec par kola ni rezultate ne pratim. P. S. Ni Ludogorec nije preko noci postao LS kalibar. Tako i mi ne tonemo u amaterizam preko noci, vec postepeno i nadam se ne isplanirano vec greskama neznalica koje se gomilaju. A kojima ce uskoro doci kraj!

Reply
dragan bari 1991 апр 25, 2017 at 16:51

Samo jako Grofe,svi pravi navijači Zvezde su uvek uz svoj tim na stadionu,a ne na komentarima.Dupla kruna,ole!

Reply
dejo апр 25, 2017 at 16:40

Zelimo tvoju ostavku Grofe na Zvezdinoj klupi jer si izgubio sve utakimce u Evropskim kvalifikacijama i sve derbije sa Partizanom dosta je vise tebe Grofe na Zvezdinoj klupi

Reply

Leave a Comment