Moja Crvena Zvezda
ВажноВечити дербиДомаћа такмичењаКлупска дешавањаКонференције за медијеКошаркаНајновије

Радоњић: Драга победа, али тек је почетак

Тренер Црвене звезде мтс Дејан Радоњић био је задовољан победом својих изабраника у ’’вечитом дербију’’, али је и истакао да треба сачекати крај првенства за дубље анализе.

Кошаркаши Црвене звезде мтс остварили су циљ и уписали и другу победу у Моцарт Суперлиги. Звезда је била боља од Партизана Нис резултатом 85-74. Разлога за задовољство у табору црвено-белих свакако да има, али Дејан Радоњић истиче да је тек почетак првенства Србије и да треба сачекати са дубљим анализма.

Задовољан сам победом. Дан пред меч сам рекао да је битан и резултат. Сви знамо који је, ако искључимо резултатски, значај меча између Звезде и Партизана. Успели смо у неком тренутку да дођемо до резултата који нам је дао одређени мир – застао је на кратко Радоњић, а потом додао:

Нису нас пореметили ни њхови погођени шутеви за три поена. Ипак, сачекао бих да кроз првенство дођемо до резултата који желимо да остваримо па да неке ствари аналзирамо. Као и увек драга нам је победа против Партизана, али има да се игра још доста важних мечева – закључио је Дејан Радоњић.

Повезане вести

Leave a Comment