Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Звездин корнер од сада и на Аеродрому

Званични „Fan Store“ КК Црвена звезда мтс нашао је своје место на Аеродрому Никола Тесла и то на продајним местима ’’Duty free shop’’.

Фантастични артикли званичног Фан Сторе-а КК Црвена звезда мтс прави су магнет за све Звездине навијаче, али и бројне посетиоце утакмица црвено-белих који долазе из иностранства. Небројано пута смо били сведоци великих редова на штандовима постављеним у дворани ’’Александар Николић’’ и ’’Комбанк арени’’. С тога, логичан след околности је био да се део асортимана „Fan Store“-а нађе и на Аеродрому Никола Тесла.

Наиме, на горњем нивоу београдског Аеродрома, унутар самог терминала, у радњи ’’Duty free shop’’ настао је прави ’’Звездин корнер’’. У углу радње могуће је пронаћи богат асортиман артикала међу којима су дресови, мајице са различитим мотивима, качкети, лопте, заставице, шалови и остатак колекције са мотивима КК Црвена звезда мтс.

Од сада, сви корисници авио превоза моћи ће тик пред пут да обогате своју Звездашку колекцију или да обрадују рођаке и пријатеље у иностранству куповином значајног сувенира вишеструког освајача АБА лиге, Првенства Србије и једног од десет најбољих тимова Евролиге.

Појава производа из „Fan Store“-а на Аеродрому Никола Тесла обрадовала је и првотимца Црвене звезде мтс Чарлс Џенкинс:

Као што знате ми смо ове године провели више времена на аеродромима него у хали – рекао је уз осмех Џенкинс и онда наставио:

Јако је лепо што ће се прозиводи нашег клуба наћи и на аеродрому. Бројни пријатељи из иностранства који су и били гости Звездиних утакмица су ме питали како да дођу до неког сувенира и ето, сада им је чак и успут да обогате своју навијачку колекцију – поручио је Џенкинс.

Подсећамо, прозиводе званичног „Fan Store“-а КК Црвена звезда мтс можете поручити и онлине и то искључиво на страници http://kkczstore.com . Обогатите своју колекцију мајицом ’’АБА шампиони 2017’’ или заиграјте баскет у реплици дреса неког од ваших хероја. Ми вам гарантујемо да у богатом асортиману артикла има за сваког по нешто.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

dejo апр 26, 2017 at 21:08

Svaka cast marketingu KK Crvena Zvezda na otvaranju Zvezdine prodavnice na aerodromu ,,Nikola Tesla “ u BG ,nadam se da ce marketing FK Crvena Zvezda nesto ovako dobro napravit kao marketing KK Crvena Zvezda

Reply

Leave a Comment