Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаМлађе категоријеНајновије

Звездин камп гостовао у Републици Српској

КК Црвена звезда мтс промовисала је свој Летњи камп у Центру за културу у Угљевику и у Лопарама. У присуству бројних малишана одржана је промоција кампа који ће се овог лета одржати у Врњачкој Бањи и на Златибору.

На радост великог броја малишана експедиција КК Црвена звезда мтс посетила је Републику Српску и то два града – Угљевику и Лопарама. Том приликом представљен је програм Звездиног летњег кампа и кроз дружење са бројним младим кошаркашима разговарано о бројним кошаркашим темама. Наравно, неизоставна тема су били и успеси првотимаца Црвене звезде мтс.

Промоције је одржао координатор кампа Александар Баста који је родитељима и деци детаљно појаснио програм кампа и упутио у детаље.

Родитељи су били веома захвални што смо посетили Угљевик и Лопаре. Били су веома заинтересовани за наш Летњи камп и јако ми је драго што је наш квалитетан рад са најмлађима наишао на толики одјек. Требало би рећи да су данас били присутни и многи малишани који су протеклих година били учесници кампа и који су већ увелико резервисали своје место и на предстојећем кампу – истакао је Баста.

Међу посетиоцима у Центру за културу у Угљевику били су и млади кошаркаши ОКК Рудар из Угљевика који су годинама уназад учесници Звездиног летњег кампа, драги гости Звездиних утакмица и који су најавили учешће и на Звездином летњем кампу који ће се одржати овог лета. Такође, у сарадњи клуба са МУП-ом Републике Српске одржано је предавање превенцији борбе против наркоманије код деце и омладине.

Камп који је прошле године изазвао велико интересовање одржаће се и овог лета на две локације – у Врњачкој Бањи и на Златибору. И ове године, свим полазницима биће обезбеђени превоз, смештај, храна (пун пансион), комплетна опрема за тренинг, који ће се обављати у две смене дневно, рад са тренерима КК Црвена звезда мтс, неопходна лекарска нега, дружење са садашњим и бившим играчима црвено-белих и посебне награде.

Полазници кампа у Врњачкој бањи који ће трајати у периоду од 18.06.2017 до 25.06.2017.године, биће смештени у Вили „Краљица“ док ће полазници кампа на Златибору бити смештени у одмаралишту „Браћа Секулић“ у четири смене: прва смена је од 25.06. до 02.07, друга смена је од 02.07. до 09.07, трећа смена је од 09.07 до 16.07, а четврта смена од 16.07 до 23.07.2017. године.

Цена за полазника кампа уз све наведене погодности је 240 еура у динарској противредности.

Контакт особа за све информације и резервације места је координатор кампа Александар Баста:

мејл: abasta@kkcrvenazvezda.rs
телефон: +381 66 325-955

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment