Moja Crvena Zvezda
ВажноКуп СрбијеНајновијеФудбал

Срнић: „Одавно нисмо одиграли овако добро, али сам очекивао да дамо још неки гол“

Убедљивом победом на Бановом брду од 4:1 фудбалери Црвене звезде примакли су се пласману у финале Купа Србије.

Након дужег времена свих 90 минута на терену провео је Славољуб Срнић.

Пласман у финале нам је циљ и овом победом смо се јако приближили његовом остварењу. Очекивали смо да ће бити теже и неизвесније. Овако смо у првом полувремену у великој мери решили питање победника у овом двомечу. Наравно да не смемо да се опустимо, чека нас и реванш, али сматрам да ћемо то рутински да одрадимо и да ћемо ући у финале — рекао је Срнић.

Звездин крилни нападач задовољан је како је његова екипа изгледала на терену.

Одавно нисмо одиграли овако добро као у првом полувремену против Чукаричког. У другом делу игре смо мало успорили, ипак смо имали завидну предност па је и то утицало, али смо успели да остваримо циљ и не примимо гол у другом делу игре. Искрено сам мислио да ћемо постићи још неки погодак, имали смо две изгледне шансе, али лопта није хтела у гол. И поред тога, презадовољан сам резултатом који смо остварили.

Уколико обезбеде пласман у финале Срнић прижељкује новосадску екипу

У финалу можда мало више прижељкујем Војводину, али нећу имати ништа против уколико нам ривал буде био и Партизан. Тако ћемо имати прилику да им се реванширамо за претходни вечити дерби.

У противничкој екипи јуче на терену нашао се Славољубов брат близанац.

Имали смо неколико директних дуела на терену и морам да истакнем да је бежао од мене. Наравно да сам искористио прилику да се нашалим са њим због тога, као и због резултата — поручио је Срнић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

oknarb апр 28, 2017 at 13:09

волио би да остане срнић ,плавша и нећете вијеровати петко.мислим када би остао још једну сезону и када би довели милана родића да игра испред био би то супер тандем.питам се зашто немамо јаке провијере у пријатељским утакмицама.знам да не можемо пријатељску с реалом али можемо рецимо с оним клубовима гдје нешто и сада значе наши играчи .ту би се видјело колико можемо и ту се стиче искуство.ако не дођу играчи већ у јуну и почетком јуна опет сумљам да можеемо урадити нешто више.не требају нам играчи који су дугио имали повреду или су резерве у својим тимовима

Reply
LA[K]I апр 27, 2017 at 21:57

Zalosno je sto Srnic ne moze da igra ispred Ruiza. Ja sam siguran da ovom u ugovoru pise da mora da igra. Ne vidim drugi razlog zasto bi njega neko pustio da igra svaku utakmicu, a da mu to ne pise u ugovoru. Srnic na teren!

Reply

Leave a Comment