Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатКлупска дешавањаМлађе категоријеНајновијеРепрезентацијаФудбал

Кадети Србије путују на ЕП, пет Звездаша на списку Перице Огњеновића

Селектор кадетске репрезентације Србије Перица Огњеновић одредио је коначан списак за Европско првенство, које се одржава у Хрватској од 3. до 19.маја. На списку се налазе и петорица играча Црвене звезде.

Голман Милош Гордић, Александар Костић, Марко Јанковић, Иван Илић и Жељко Гаврић заједно са својим вршњацима браниће боје Србије на Европском првенству у Хрватској. Србија се налази у групи са Немачком, Републиком Ирском и БиХ.

Репрезентација ће боравити у Умагу за време турнира, утакмице групне фазе играти у Кострени, а прву утакмицу ће одиграти против Републике Ирске 4.маја у 16:30. Две првопласиране екипе из групе избориће пласман у четвртфинале.

У последњој провери пред одлазак на ЕП, на теренима ФСС у Старој Пазови, Србија је савладала Украјину 5:1, два гола је постигао Жељко Гаврић.

Чудно је да на списку селектора нема једног од најбољих стрелаца Црвене зведе и Кадетске лиге Радивоја Босића.

У стручном штабу Перице Огњеновића налазе се и бивши играчи Црвене звезде Драган Мићић и Далибор Шкорић.

Срећно!

Повезане вести

2 comments

dejo апр 28, 2017 at 20:04

Samo napred kadeti fudbalske reprenztacije Srbije do osvajanja Evropskog prvenstva u Hrvatskoj

Reply
LA[K]I апр 28, 2017 at 17:36

Osvajamo ovo evropsko 100%. Imamo strasnu kadetsku reprezentaciju, mozemo da zgazimo bilo kog protivnika. Pitanje ako je neko upucen da li ce biti prenosa utakmica na RTS-u ili na bilo kojoj drugoj televiziji?

Reply

Leave a Comment