Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Пини Гершон гост КК Црвена звезда мтс и КК Колеџ

Чувени израелски тренер Пини Гершон и тренери млађих селекција Израела гости КК Црвена звезда и КК Колеџ. Циљ посете, упознавање са радом система који годинама производи младе играче…

Чувени израелски тренер и освајач титуле правака Европе са Макабијем, такође и некадашњи тренер Олимпијакоса, Пини Гершон допутовао је у Београд и гост је КК Црвена звезда. Господин Гершон је у петак посетио школу кошарке и упознао се са радом младјих селекција црвено-белих. Пини Гершон је допутовао у Београд у друштву тренера млађих националних селекција Израела.

Разлог њихове посете је жеља за упознавањем начина рада у млађим такмичарским селекцијама КК Црвена Звезда и КК Колеџ Београд у коме живи и радии велики број младих играча из целе Европе.

Ову прилику господин Гершон ће искористити како би у суботу пратио и утакмицу Моззарт Суперлиге између Црвене звезде мтс и ФМП-а која се од 15 часова игра у Железнику.

Долазак чувеног стручњака и разлог његове посете су још један показатељ врло квалитетног рада у млађим селекцијама система КК Црвена звезда мтс, који производи играче за националне селекције и први тим већ годинама уназад.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

dejo апр 29, 2017 at 11:01

Pa dobro dosao u odlicno organizovan KK Crvenu Zvezdu Gersonu

Reply

Leave a Comment