Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаМлађе категоријеФудбал

Стижу два фудбалска бисера са Јахорине

Два нова бисера са Јахорине

У Бањалуци је поводом завршетка активности везаних за фудбалски камп „Јахорина 2011.“ приређена свечаност којој су присуствовали и представници ФК Црвена звезда. Истовремено изнесени су резултати фудбалског кампа, који се огледају у чињеници да ће два талентована момка у будуће понети црвено-бели дрес.

Нови чланови ФК Црвена звезда у конкуренцији `94. и `95. годишта постали су Огњен Јефтенић из Шипова и Бојан Поповић из Челинца. Наведена двојица су прошла поменути камп нашег фудбалског клуба, задовољили су укусе Звездиних тренера и постаће део црвено-беле породице.

Поводом кампа, као и о новим члановима клуба, легенда Црвене звезде Јован Куле Аћимовић је изјавио:

– Пре свега желим да честитам момцима који постају власници Звездиних дресова. Надам се да ће оправдати превасходно своја, али и очекивања нашег клуба. Домаћину желим да и наредни камп протекне још успешније и обећавам да ће Црвена звезда бити још присутнија. Ја ћу лично посећивати камп колико год ми то обавезе буду дозволиле.

 

Повезане вести

6 comments

srdjan нов 2, 2011 at 04:32

bojan je iz celinca, i ofanzivni je igrac, igrao je protiv mene i znam da zasluzuje da igra za zveszdu!!!

Reply
Boris окт 30, 2011 at 00:02

koje pozicije igraju ovi igraci?

Reply
Марко Дарковић окт 29, 2011 at 23:26

Сјајно! Увек сам за то да се доводе млади играчи са простора Србије, Српске и Црне Горе!

Reply
MARKO окт 30, 2011 at 01:19

Naravno i ja sam za to !!! I draze mi je da vidim Srbina kako nosi Zvezdin dres nego neki tamo Indijanac !!! Ako ovi imaju talenat pod hitno ih baciti u vatru za koju godinu ! Ovog sto je 94 godiste ne bi bilo lose probati i u drugom delu sezone !!!!!!!!

Reply
MARKO окт 29, 2011 at 21:31

Sve je to lepo ali sta kad ti talenti koji ce prvo igrati za mladje kategorije nece dobiti pravu sansu nikada kod nas jer mi imamo vise poverenja u igrace iz OFK-e, Napredka, Rada ili Borca ! Mi smo talente sa Jahorine, Kragujevca, Nisa, Zlatibora, Kosmeta dovodili i pre u nase mladje selekcije ali su svi nazalost propali jer im nismo dali sansu 🙁 . Ovo se odnosi na 21.vek !

Reply
ZVEZDA ŠAMPION окт 29, 2011 at 19:08

Ovo sa kampovima je super stvar, treba ih biti što više u svim delovima bivše Jugoslavije

Reply

Leave a Comment